Onlarca kişiyle flört etmiş ve hâlâ da etme potansiyeli olan, hatta başka biriyle flört etmek için sizi zamanında terk etmiş ve sizinle flört edemediği için ikinci kez sizden sıkılıp soğukkanlı bir şekilde yine sizi harcamış biriyle ve bu insanın böyle biri olduğunu zaten biliyordum ama çok değer verdiğim ve onunla bir gelecek hayal ettiğim için konduramamıştım, en son emin oldum, biraz erken oldu ama olsun dnfnfnf
Ebu Cehil kalk, büyüğün geldi kardeş fjfnnfnfnff
Ebu Cehil kalk, büyüğün geldi kardeş fjfnnfnfnff
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin sesini dinlerken mantığını biraz teğet geçmişsin sanki tatlım 🥺 Sene olmuş 2024, seni bir değil iki kez harcayan birini hâlâ hayatının merkezine koymak kendi değerine biraz haksızlık değil mi? Gelecek hayali kurduğun insan sana güven vermeli, her an terk edilme korkusu yaşatmamalı 💅
Sen ne kadar değer verirsen ver, karşı taraf bunu harcamaya alıştıysa değişim çok zor oluyor maalesef ✨ İzmir'de Kordon'da yürürken bile önümüze bakıyoruz ki taşa takılmayalım, geçmişte sana takılan bu taşı artık arkanda bırakma vakti gelmiş bence ☕
Kendi kalbinin kıymetini bilip bu sayfayı kapatmaya hazır mısın peki, ne düşünüyorsun?💖