Yıllardır beni seven Emre’ye şans versem ünlü sevdiğime olan aşkım zamanla azalır mı, onunla gerçekten mutlu olur muyum?

18 gün sonra inşallah sağ salim evime döneceğim ve adım gibi eminim ki onunla olacak.. herkes 7 yabancı bu kız neden evlenmiyor diyormuş, ben de bir şey 😕 diyemiyorum tabii ama ailem ünlü x'i sevdiğim insanı nasıl sevdiğimi bildiği için ve beni delirtten mahalledeki o varlık yüzünden hayatım bu şekilde geliştiğini bildiği, bildikleri için neden bir yola baş koymadığımı herkes biliyor, şahit vs ama çok defa başkalarına şans vermeyi denedim ama elimde 💥 patlıyor :(( mahalledeki ise hayatını yaşayıp beni istiyor gibi dursa da asla öyle bir şey olmadı çünkü gerçekten 7/24 hep beni sevdi ama sevgisini yaşama isteği şekli cidden çok saçmaydı, saçma sapan şeyler yapıyor tamam aşık oldum ona ama ünlü sevdiğimi sevdiğim gibi asla bağlanmadım ona çünkü kalbimi fethedemiyor ancak öküzün trene baktığı gibi bakıyor? Benden başka kimseye de bakmıyor? Kalbim hâlâ ünlü sevdiğimi seviyor, o da bunu biliyor ama illa sevgilim olsun da demiyorum ama peşimi bırakmayacak? Kendisi de evlenmiyor, sonra hırs yapıyor yine dön dolaş bana tıpış tıpış geliyor ama bu defa şans vermek de istemiyorum çünkü anne olmaktan vazgeçtim sebepleri çok bu devire çocuk getirmek istemiyorum çünkü 3 yeğenim var ve çektiklerimizi Allah biliyor vs ve onun ailesini de sevmiyorum kafam sarpa sarıyor? Anneme, anne ben ünlü xy'yi mi daha çok sevdim yoksa Emre'yi mi diyorum, o da kızım ünlü xy sevdiğin gibi kimseyi sevmedin, hatta böyle bir aşk kâinatta yeryüzünde yok diyor. Ben aslında hayatıma, bahtıma küsüm ve kaderime razı olup böyle yaşamak istiyorum ama Emre de peşimi bırakmıyor? Sizce mutlu olur muyum onunla? Ve ünlü sevdiğimi de biliyor sizce yaralarım kabuk bağlar mı onunla? Onun konserine ise sadece evlendikten sonra gitmek istiyorum? Sebebini sormayın..

Yıllardır beni seven Emre’ye şans versem ünlü sevdiğime olan aşkım zamanla azalır mı, onunla gerçekten mutlu olur muyum?