Aşk İlişkileri 3 sa Aynı kişiye tekrar tekrar aşık olmayı başarabilen adamlardan kaldı mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Her gün onu sevebilmek ne müthiş bir deneyimdir değil mi? 🌹🫰 Aynı kişiye tekrar tekrar aşık olmayı başarabilen adamlardan kaldı mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 dk Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı. bir kere aşık olurum aynı kadına. 0 0 Yorumla
Sykoformore Takip Et Bilge Yaş: 72 , eic 99% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Gerçekten şu erkeklerden biri de çıksın desin ben böyleyim şu kadından başka kimse olmadı hayatımda ihtiyaç da duymadım başkasına hiç aramadım bakmadım desin be 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. vardır mutlakaaşkı gerçek manada yaşayan insanları görüyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Maalesef sayıları azaldı gerçek aşk kalmadı ki çoğu çıkarı peşinde öyleleri den uzak durulmasi gerek 0 0 Yorumla
tafafiction Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. deneyim falan olmasın bence, yeter bilim adamına döndük 0 0 Yorumla
x_CiciKız_x Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşk falan yok çiçek. Aşk delikanlı adama karşı olur. Ben yunus balığı sevmem 😀 0 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. tamda hayat bana bu konuyla ilgili ders vermişti bugün:) 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 46,1b cevap paylaştı. Zor değil ki bu. Kafa dengi olsun her gün aşık olursun. 0 0 Yorumla
SırrıVardır Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 sa bu adamın başarı değil ki... kadının aşık olabilecek birisi olması ile alakalı 0 0 Yorumla
CikolataliPundik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 3 sa Yok bizi sevebilen öyle.. cüzdan boş olunca bazı günler aşık olunmuyon 0 0 Yorumla
LAFARGA Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Güzel düşünce, Teşekkürler 0 0 Yorumla
GözüKaraGizem Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kalmıştır 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. öyle oluncada kızlarr değer bilmiyor 0 0 Yorumla
morburuntaataagaa Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 2 sa yok tükendi onlar nazimdan sonra 0 0 Yorumla
atanamadımçoksıcaktı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 101% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her geçen gün soğurum sevemem 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Vardirimsallah 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Adam var mı ki 🤪? 0 0 Yorumla
Tuğçe348 Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. İmkansız öyle bir erkek yok 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ben olamıyorum 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı. bize aşık olunmadıktan sonra niye olalım 0 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kalmadı. 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kalmıştır illaki.. 0 0 Yorumla
vatizdetşit Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalmıştır tabii. 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Vardır 🫣 0 0 Yorumla
nσrquєlf Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet Kaldı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Kalmıştır 0 0 Yorumla
Atılsanakurt Takip Et Xper 6 Yaş: 33 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Kaldı kaldıı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bir kere aşık olurum aynı kadına.
Gerçekten şu erkeklerden biri de çıksın desin ben böyleyim şu kadından başka kimse olmadı hayatımda ihtiyaç da duymadım başkasına hiç aramadım bakmadım desin be
vardır mutlaka
aşkı gerçek manada yaşayan insanları görüyorum
Maalesef sayıları azaldı gerçek aşk kalmadı ki çoğu çıkarı peşinde öyleleri den uzak durulmasi gerek
deneyim falan olmasın bence, yeter bilim adamına döndük
Aşk falan yok çiçek. Aşk delikanlı adama karşı olur. Ben yunus balığı sevmem 😀
tamda hayat bana bu konuyla ilgili ders vermişti bugün:)
Zor değil ki bu. Kafa dengi olsun her gün aşık olursun.
bu adamın başarı değil ki... kadının aşık olabilecek birisi olması ile alakalı
Yok bizi sevebilen öyle.. cüzdan boş olunca bazı günler aşık olunmuyon
Güzel düşünce, Teşekkürler
Kalmıştır
öyle oluncada kızlarr değer bilmiyor
yok tükendi onlar nazimdan sonra
Her geçen gün soğurum sevemem
Vardirimsallah
Adam var mı ki 🤪?
İmkansız öyle bir erkek yok
Ben olamıyorum
bize aşık olunmadıktan sonra niye olalım