Kaldı bence ama sayıları azalmış olabilir. Birine tekrar tekrar âşık olmak sadece ilk heyecanı kovalamak değil, değiştikçe onu yeniden tanıyıp yine seçebilmekle ilgili. Aynı kişide yeni bir taraf görmeye devam ediyorsan o duygu da taze kalabiliyor.
Böyle adamlar bizim içimizdeler, onlar burada bizimle birliktedirler. Hareketleri, tarzları, bizimle olan ilişkilerinde onların burada olmaları, bir bakıma onlarında, bulmayı istedikleri gerçek aşklarını bulmaya çalıştıklarıdır. Ancak buradaki ilişkiler onların istediği gibi olmadığıdır. Burada aramak yerine, reel hayatta karşılarına çıkabilecek bir insanın olabileceği gerçeği, onların buradaki davranışlarını sınırlayan bir hal alır.
Muhtemelen soruda soylemek istediğin başka bir şey. Ama ben bir aşkı gerçenten zihnimde bitirdiysem bir daha aslaa geri dönüşü olmuyor bende. Aşık olmam da , o aşkı bitirmem de zordur. Karşı taraf bunu başardığı noktada ileri de istediği kadar pişman olsun o iş bitmiştir benim için. İmkansız yani. Ölürüm de olmaz.
Aynı kişiye her gün aşık olabilirim. Benim sevdiğim bir şeyi bilip "senin için aldım/yaptım" derse, kucağına kedi alıp severse, yaşlı birini gördüğünde yardım ederse, hiçbir sebep yokken gelip sarılıp yanağımdan öperse, benle konuşurken gözlerinin içi gülerse her seferinde tekrar tekrar aşık olurum.
6 yıl kadar oldu bir kadina 5 sene boyunca her gördüğüm her sohbet ettiğimde her gözlerine baktığımda her sarılışımda içime kokusunu her cekisimde tekrar tekrar aşık oluyordum ve kara toprak aldı gitti hala asii oluyorum
Kalmadı. Ömrünü son nefesine kadar başkalarına bakarak geçirse bile tükenmeyecek “seçenekler” var hepsinin elinin altında sjsj hiç bu kadar şanslı bir nesil olmadı, cenneti yaşıyorlar resmen.
Aşk zamanla şekil değiştirip daha derin bir sevgiye dönüşüyor zaten. Doğru insanı bulunca her gün yeni bir şeyini sevip tekrar aşık olmak imkansız değil.
Gerçekten şu erkeklerden biri de çıksın desin ben böyleyim şu kadından başka kimse olmadı hayatımda ihtiyaç da duymadım başkasına hiç aramadım bakmadım desin be