artık bunu düşünmeye başladım, 3 yıllık ilişki ayrılmışız 1 seneyi geçti ayrı kaldığımız onu hâlâ çok seviyorum neler yaptığımı bilseniz çıldırırsınız ama olmaz biz cidden falan diyor... bif blok3 çekti bu kadınlardan bir de be...
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer artık bunu düşünmeye başladım, 3 yıllık ilişki ayrılmışız 1 seneyi geçti ayrı kaldığımız onu hâlâ çok seviyorum neler yaptığımı bilseniz çıldırırsınız ama olmaz biz cidden falan diyor... bif blok3 çekti bu kadınlardan bir de be...
Hayır Biz kadınlar sevdiğimiz halde uzaklaşabiliyoruz soğuk görünebiliyoruz, gurur yapabiliyoruz Bu kalpsizlikten çok, bazen kırılmaktan kendini koruma şeklimize bağlı Ama gerçekten umursamayan insanlar da var; bunun cinsiyetle ilgisi yok.
Böyle hissetmen o kadar normal ki... Yaşadığın hayal kırıklığı ve emeklerinin karşılığını alamamak kalbini çok acıtmış. Ama inan bana kadınlar kalpsiz değil.
Biz kadınlar bir şeyleri kafamızda ve kalbimizde bitirene kadar çok mantık mücadelesi veririz. O noktaya geldiğimizde ise geri dönmek imkansız gibi görünür. Senin için bittiğini kabul etmek zor biliyorum ama seni engellemiş birinin peşinden koşmak sadece seni yıpratır.
Şimdi kendine odaklanma ve bu yükü hafifletme zamanı. Kendi değerini hatırlamaya ne zaman başlayacaksın? ✨💖
Cevap
1Cevap
Başı insanlarin kalpsiz olduğunu bende düşünuyorum ama bunun kadın ve erkeği yani cinsiyet olarak ayırmıyorum
Klasik bir süründüren kadin vakası daha.
Tebrik ediyorum hemcinsimi
xper1 deki cesarete bak mermiye kafa atıyo anasını satim :D:D
Kalpsiz değil; bazen insanın sevgisi bitmese bile ilişkisi bitmiş olabilir. Birinin seni istememesi, sevginin değersiz olduğu anlamına gelmez. Geri dönmemesine de saygı duymak gerekir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?