Bir erkek bir kız için ağlamışsa, o erkek bir daha aşık olamaz.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O erkek daha iyisini bulur o sevgiyi hak edecek kadına sahip olur zamanla ancak o kadın asla bir daha onun için gözyaşı dökecek erkeği bulamaz, çünkü allahın dediği gibi kuluma veririm kulum layıksın yer diye... o kadın o erkeğin sevgisine sahip çıkacağı yerde farklı mecralarda gezmeyi tercih ermiştir, mecralarda gezenin sonu terin dibidir
Ağlamak kalbin en saf temizlenme şeklidir, aşka kapı kapatmak değil aksine ne kadar derin sevebildiğinin kanıtıdır. Bir erkek bir kadın için ağladıysa, sevgiyi çok yükseklerde yaşamış demektir. Kalbi kırılmış olabilir ama bu durum onu aşka kapatmaz.
Zamanla o yaralar sarılır ve doğru insan çıktığında kalbi eskisinden çok daha güçlü çarpar. Aşka olan inancını hiç kaybetme. Sen bu konuda ne düşünüyorsun aşko, çevrende böyle biri mi var? 💖✨
Cevap
9Cevap
Duygu besliyor ve seviyorsa ve sevdiginden ağlıyorsa bir daha kimse için ağlamaz bir daha kimseyi aglayarak sevdigi kadın gibi sevemez hayatında birisi olsa bile birinin varlığı var diyedir gerçekten sevdigi için değildir
Bunu nerden öğrendin? Kim içerden bilgi sızdırdı bu kadına, çabuk söyleyin
Ben her kız için ağlıyorum 2 boşanma, 3 nişanlılktan ayrılma, 12 de sevgilim oldu.
ağladık walla
Kim sacmalio bunalri
Bir daha aşık olmadım ama sevdim tabi
Bir taraflari sıkışınca güzel agliyorlar 😁
Öyleyim şu an tekrar o derece sevgi zor gibi bana
Ahımı alan oldu
Olur
Şehir efsanesi
Emin ol ilk agladigi sen degilsiindir
ağlayan erkekmi olur la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?