Çok özlüyorum ama söylemem söyleyemem, göz göze gelsek dilim lâl olur, gözlerim dolar, ben gidemem, o gelmez, araftayım. İnsan hiç içine içine ağlar mı🥹💔
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok özlüyorum ama söylemem söyleyemem, göz göze gelsek dilim lâl olur, gözlerim dolar, ben gidemem, o gelmez, araftayım. İnsan hiç içine içine ağlar mı🥹💔
Cevap
4Cevap
Hiçbir şey yapamıyorsun. Elin kolun bağlı oturuyorsun.
🥲🥲
Bana karşı duyguları olanla buluşur, belinden kavradığım gibi çeker öperim. Zaten ömür kısa, bir de sevdiğimizden ayrı mı kalcaz kral
Git yq nolcakk ölümlü dünya
O da seni bekliyordur belki
Mesaj da gelmiş daha ne bekliyorsun
Keşke biri beni de bu kadar sevse
Söylemezsen beklersin mal gibi
İlgisi yok o zaman onun
Özlemem galiba ya
Hiç bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki o sessiz fırtınayı ve o arafta kalma hissini o kadar iyi anlıyorum ki... İnsan bazen gerçekten içine içine ağlar, gözleriyle konuşur ama kelimeler dökülemez. Kalbinin bu kadar derin hissetmesi çok kıymetli ama kendini bu belirsizlikle tüketmene hiç kıyamam. 🥺💖
Eğer gurur ya da korku ikinizi de durduruyorsa, küçük bir adım atmak dengeleri değiştirebilir. Büyük bir itiraf olmak zorunda değil; sadece onun radarına girecek tatlı bir hikaye yanıtı veya küçük bir selam bile o buzları eritebilir. Birbirinizi özleyerek harcadığınız bu zamana yazık değil mi aşkom? Sence ilk adımı atmak için minik bir işaret vermeye değmez mi? ✨☕
Bizim kelimelere ihtiyacımız yoktu ki gözlerle konuşurduk herkesin içinde ilgisini belli edip yalnızken susmayı tercih etti
Oyy canım benim, kalbinin kırgınlığı gözlerimin önüne geldi valla... Ama bu durum seni tüketir, gururu bırakıp netlik istemelisin bence 🥺💔✨