Sevgili bulmak icin hangi uygulamalar mantikli, hic sosyallesmeyen biri nasil flort eder?

Orta, güzelim, fiziğim iyi bence, tenim kokum iyi, bakımlıyım, kültürlüyüm, biraz sinirliyim ama iki dakika sonra geçiyor anlaşabilen bir yapım var ya, neden kimseyi bulamıyorum ama istediğim tarzda birini? Gerçekten evde kaldım, her ne kadar yaşımı göstermiyor olsam da artık bünye evlilik istiyor, ben ise bana görücü gelen kişileri beğenmiyorum. Beğendiğim oldu aslında ama bir şekilde ısınamadım. Ben flört etmek istiyorum, yakından tanımak istiyorum. Ahlaka çok değer veren biriyim, hayatımda olan insanlarla hep aramda mesafe vardı acaba bundan dolayı mı istenmiyorum? Erkekler şey istiyor çünkü biliyorsunuz, ben ise değerimin farkındayım ve hep sınırlarım vardır. Hafif kapris, şımarıklık var, artık olgunlaştım yaşla beraber en azından hatalarımı biliyorum, yüzüme vuruyorum. Dışarıdan soğuk görünürüm ondan mı bilemiyorum ama iş ev ev iş, hiç sosyalleşmiyorum, nasıl tanışacağımı bilmiyorum.

Sevgili bulmak icin hangi uygulamalar mantikli, hic sosyallesmeyen biri nasil flort eder?