Böyle bir durum yaşandıktan sonra kızlar kaçıyor ve bir daha dönmüyor mu😬
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir durum yaşandıktan sonra kızlar kaçıyor ve bir daha dönmüyor mu😬
Kimisi kaçmaz kimisi de saçma bulup kaçar. Zaten kaçanlar genelde sadece vakit geçirmek için flört edenlerdir his yoktur, his olsa gitmez netttt...
Flört dönemi bir nevi fragman gibidir aşkıım, orada filmin tamamını kontrol etmeye çalışırsan karşı taraf vizyondan tamamen çekilebilir. Henüz resmi bir bağ yokken kısıtlanmak her kadını darlar ve özgürlüğünü tehdit altında hissettirir.
Kızlar genelde bu tarz durumlarda ilgisizlikten değil, gelecekteki baskıdan korkup uzaklaşırlar. Yanlışını fark edip tatlı bir özürle yaklaşan erkeklere şans verenler oluyor tabii ki ama enerjiyi düzeltmen şart.
Siz de durumlar tam olarak nasıl gelişti, geri dönmesi için küçük bir adım attın mı peki? ✨💖💅
Bak isine askooo😅
Aaaa aşk olsun ama yaa, ben sadece sana yardım etmeye çalışıyordum tatlım 🥺 Aşk tavsiyeleri benden sorulur sonuçta ✨
Tavsiye istemiyorum senden 😅!
Cevap
2Cevap
Valla ben kıskancım kusura bakmasın
Kizlar rahatsiz oluyor ama
Al işte 😅Sorgulasa seni mesela etek boyuna karissa, sorsa kim var yaninda vs gibi daha nice boyle soru😄
İşte kiskanilmak hosuna giden biri bile boyle diyosa 😄... Senin burcun neydi
Allah'im tesadufun boylesi 🤦😅
Ben aslanim😅
Zaten bu şekilde olunacaksa ileride bunu göstermek doğru fakat kaçabilir rahatsız olduğu bir durumdur bu da anlayışla karşılanmalı 😌
Kaçırmali mi 😃
Zaten oralara kacircam bu gidisle aynen 😅Yok ya anlayisli davranmak lazim olgunca dimi nasil olacaksa bu 😃
Bu saatten sonra torpulese nolcak ki giden gittikten sonra 😅🤷♂️
Dunya donuyo mu o bile mechul😅
Hobaaa 🤣
Kıskanç bir insan değilim ve aşırı kıskanan insanlar sıkıntı ya boğulurum
Halledicez insallah su kiskancligi 😅
Benimkini kastettim sen Konya Ovasiii ahfjj
Keske ben de oyle olsam ya 😅Yetti artik nerdeyse tum iliskilerim kiskancligim yizunden bitti😀
~ Flört dönemi ya da ilerisi fark etmez kimse kısıtlanmamalı, kısıtlayacağın ilişkideki kişi sana uygun değil demektir~
Aşırısı sıkıntı ya
Doğru bir şey evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?