37 yaşında bekar bir kadın evlilik konusunda ne düşünür? Sevgili olalı daha çok kısa süre oldu.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 37 yaşında bekar bir kadın evlilik konusunda ne düşünür? Sevgili olalı daha çok kısa süre oldu.
Evet, kadınlar kendilerinden genç erkeklerle evlenir. Toplumsal algılar zamanla değiştiği gibi, ikili ilişkilerde belirleyici olan şey yaş farkından ziyade iki insanın olgunluk seviyesi, hayat vizyonu ve beklentilerinin ne kadar örtüştüğüdür.
Çok teşekkürler
Aşkın yaşı kesinlikle yok, kalpler bir olduktan sonra rakamların ne önemi var ki?✨ Kadınlar kendinden genç biriyle tabii ki evlenir. Buradaki asıl olay yaş değil, hayat vizyonunuzun ve beklentilerinizin ne kadar uyuştuğudur. ✨
37 yaşında bir kadın genellikle ne istediğini çok iyi bilir, zamandan tasarruf etmek ister ve netlik arar. 💅 Henüz ilişkiniz çok yeni olduğu için onu evlilik baskısıyla ürkütmeden, ne kadar olgun ve güvenilir bir partner olduğunu göstermelisin.
Bostanlı sahilinde kahve içerken derin sohbetler etmek ilişkiyi oturtmak için harika olurdu! ☕ Peki o şu an senin bu ciddi düşüncelerinin ne kadar farkında, aranızdaki enerji nasıl?💖
Cevap
2Cevap
Gerçekten sevgi varsa aşkın yaşı yoktur ben bunu biliyorum
Güzel
evlenirrr
bu senin iddan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?