Sevdiğiniz kişiyi kıskanmanız sevginizden mi, kaybetme korkunuzdan mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevdiğiniz kişiyi kıskanmanız sevginizden mi, kaybetme korkunuzdan mı?
Sevgilim yok ama eskiden olan üzerinden konuşayım. Kimseyi kolay kolay kıskanmadım. Tek kıskandığım konu ki haklıydım bizim nişanlı olduğumuzu bile bile eski sevgilisinin farklı bir hesaptan "seni elimden mi kaçırdım" mesajını görmemdi. Bu mesajı da o gösterdi bana. Yanlış anlarsın diye açmadım bile engellemedim de çünkü görmeni istedim diye. Kıskandım mı evet ama ona belli dahi etmedim. Kızı birlikte engelledik , toxic ilişkilere tahammülüm yok. Karşımda ki insan bana ne kadar şeffafsa o kadar güvenirim.
Doğru okuduğunuzdan emin misiniz?
Hayır. Kız kendi hesabından değil , başka bir hesaptan nişanlıma yazmış. Nişanlım mesajı açmadan bana attı , yanına gidince de açıklama olarak mesajı açmadım dedi. Bir mesajlaşma durumu söz konusu değil..
Ay neyse 15 yıl önce ki mevzular.. Sallaa
Boşuyorum kendisini zaten hiç sıkıntı yok :D
1 ay var daha
Tez zamanda inş :D
Kıskanmam ilk aşamada onunda bana olan ilgisini görmemden sonra ortaya çıkacak olan bir şey.
İnsan sevdiğini kıskanır , yeri geldiğinde telkinde bulunur.
Ancak bu durum herkesin anlamak istediği gibi kısıtlama değil sadece kendisine ve verdiği değere göre , düşüncelerine önem verilip saygı duyulması istemesindendir.
İnsanoğlu okuduğunu ve gördüğünü işine geldiği gibi bakmayı ve yorum yapmayı hep sevmiştir.
Mağdur edebiyatı yapmayı insanımız çok seviyor.
Sevdiğin kişiyi sahiplenirsin, korursun ve kollarsın. Bu içsel bir dürtü. Bazılarında bulunmaz ve değerlidir.
Kaybetme korkusu, üzerine inşa ettiği ve emek verdiğin her şey için olan bir durum. Çocuğun, ailen, eşin, dostun, hayvanın her şey bir noktada kaybetme korkusuna bağlıdır. Kaybetme korkusu olmayan emek vermeyen ve sevmeyen, narsist bir kişidir. Turnusolu ise birisinin aile içindeki davranış ve tutumudur.
Cevap
9Cevap
Sevgimden kıskanırım, kaybetme korkusu yok bende...
İkisinide yapmam, köpek sahiplenmedim çünkü. Seversem olduğu kişi için severim.
Sevgimden, kaybetme korkusu başka mesele
Sevdiğim ve karakterli olduğum için.
Hiçbir zaman kaybetme korkum olmadı genellikle ghostlarım sevdiğimi kıskanmamdan sevgimden kaynaklı
Seviyorum ondan kıskanırım kaybetme korkum pek yok benim :p
Kıskan kaybetme korkusuyla yakından uzaktan alakası yok kaybedeceğim diye korkan insanlar zaten kıskanmaya cesaret edemezler
Kıskanmanın sevgiyle değil alakası yok. Zemininde tamamen kontrol etme duygusu vardır. Ve bu da egodan kaynaklıdır.
Kaybetme korkusu falan degil inanmiyorum buna ben insan sevince otomatikmen sahipleniyor
Sevgiden doğar ama dozunu kaybetme korkusu belirler
Sevgimden kıskanırım... kaybetmekten korkum yok
benim olmasındandir o diğer şeyler beni ilgilendirmez
Sevgimden kıskanırım, kaybetme korkusu çok farklı bir durum
Keşke kıskançlık olsa takıntı gibi bir şey benimki
Ben çok seviyorum da onunki yalnız kalma korkusu gibi. Zaten ben oyuncu birinin sevebileceğini düşünmüyorum ( Eğlencedir ya
Sevgimden
Seven kıskanır zaten
Sevgiden
Herşeyin fazlası zarar hiç benlik değil
Asaletimden dolayı kıskanırım
sevgi
Sevgimden
Sevgimden
Sevgimden
sevgiden aidat meselesi
Sahiplenme iç güdüsünden
Sevgimden