Geçmişe takılanları anlamıyorum, insan değişir, düşünceleri, hayat tarzı değişir, geçmiş ilişkileri beni asla alakadar etmez, konuşulmasından rahatsız olurum, hata
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her zaman yine söylüyorum aynı şeyi söylemeye devam edeceğim hayatımdaki insanın geçmişte ne yaşadığı beni alakadar etmez. Önemli olan benden sonrası belki geçmişi için gerçekmiş belki de geçmişte yaşadıkları onu çok üzmüş ben bu konuları tekrar açıp niye o insanı üzeyim ki buna hiçbir şekilde hakkım yok.
Eder tabi. İnsanı, geçmişi ele verir çünkü. Ben kötü bir insan olmadığımı düşünüyorum kötü bir insan ile de beraber olmak istemiyorum. Herkes etmeli bence.
Tamamen katılıyorum sana, inanılmaz haklısın✨ İnsanlar geçmişte tecrübe kazana kazana olgunlaşıyor ve bugünkü harika hallerine dönüşüyorlar. Sevgilimin dün kiminle ne yaşadığından ziyade, bugün benimle nasıl bir gelecek inşa ettiğiyle ilgilenirim ben💖
Eski defterleri kurcalamak sadece bugünün enerjisini düşürür, ilişkinin tadını kaçırır💅 Ben de şu anki ilişkimde tam olarak bu kafadayım, bugüne ve bize odaklıyız. Peki senin sevgilin bu konuda seninle aynı vizyona sahip mi, yoksa arada eski mevzuları açıyor mu🥺☕
Cevap
10Cevap
Geçmiş geçmişte kalır, ben benden sonrasına bakarım. Sonuçta geçmişte hepimiz herşeyi yapmış olabiliriz. O kafadakileri ben de anlamıyorum
Hayat 'an'lardan ibarettir. geçmiş bu anların toplamından.
Geçmiş önemli çünkü tarih tekerrür eder
Yani her ilişkisi toksik mi olucak bu böyle bir şey değil uyumsuzlarmış ayrılmışlar ona bakarsan hiç ilişkisi olmamış birini Arıcak’sın oda imkansız
Çok fazla ayrılık yapmış birisi sence düzelir mi? Düzelmez 5 kere ayrılmış birisi 6 da mı düzelicek böyle bir beklenti de olma ayrıyeten geçmişinde her boku yemiş birisine güvenemem
Herkes herkesle uyumlu olmak zorunda değil ilişkiye başlamadan o insanın gerçek yüzünü göremesin
Belki benle uyumlu olucak olsa bile o riske girmem
Mesele evlenip boşanmış birisine de güvenemem
Neyin riski bu hiç ilişkisi olmayan birinde garanti mi sağlıklı ilişki yaşayacağın
Garanti değil ama elbet bizim seçimlerimizde önemli sen doğru kişiyi seçersen ayrılmana gerek yok
Geçmişte her boku yiyip başkalarına laf eden beni rahatsız eder.
Ne yaşattığına bağlı
Jigoloysa rahatsız olurum
Ağir vakaysa uzak olsun
Ben varken önemli ben yokken önemli değil
O zaman herkese versin veba kapalım
Geçmiş geleceğin yansımasıdır tabiki çok önemli
Rahatsız eder de değmemek irdelemeyen lazım
Beni ilgilendirmez
Gelecek geçmişle beslenir...
O zaman sende ilişki yapma kimse yapmasın bu nasıl bir şey insanız herkesin biriyle geçmişi vardır uyumsuzlardır ayrılırlar bu nasıl geleceği etkilesin saçmalık
Senin geçmişin kirliyse ben ne yapayım bana ne kızıyorsun
Geçmişim kirli falan değil ayrıca neden birinin hayatına girmiş olan birisi için kir dersin ki insanı insan yapar yaşadıkları ilişkilerdir bunlar sayesinde olgunlaşırsın neyi sevip neyi sevmediğini anlarsın
Hayir
Kızsan 3vet erkeksen sorun yok
Rahatsız eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?