Ay bu gvt'leri neyle besliyorlar diye düşünüyorduk, sonra dedik ki bu kıskanç adamlar ne yiyip içiyordu, nerede yetişiyordu 😄
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay bu gvt'leri neyle besliyorlar diye düşünüyorduk, sonra dedik ki bu kıskanç adamlar ne yiyip içiyordu, nerede yetişiyordu 😄
Cevap
10Cevap
Kıskanç mı arıyorsunuz dksnsk
Kıskanç erkekleri özel bir çiftlikte yetiştirmiyorlar... Ama kıskançlığın da tek bir sebebi yok. Biraz güvensizlik, biraz kaybetme korkusu, biraz da “Benim olan benimdir” anlayışı birbirine karışınca ortaya kıskançlık çıkabiliyor...
Kıskanmakla kontrol etmek arasındaki çizgiyi de kaçırmamak lazım.
“Seni kaybetmekten korkuyorum” başka bir şeydir;
“Nereye gittin, kiminle konuştun, ne giydin?” diye hayatını yönetmeye çalışmak başka...
Kıskançlık sevginin ölçüsü değildir. Sevgi güven ister; kıskançlık ise çoğu zaman güvenin eksildiği yerde büyür. Yani adamın ne yediğini değil, içinde hangi korkuyu büyüttüğünü sormak lazım.
Genelde güvensizlik, kaybetme korkusu, düşük özgüven ve “kıskanıyorsam seviyorum” anlayışıyla besleniyorlar.
Bir de çocukluktan gelen “erkek korur, sahip çıkar, sevgilisini kıskanır” öğretileri var.
Ama kıskanmak duygu, kontrol etmek davranış. Kıskançlık hissedebilir; mesele bunu bahane edip seni kısıtlayıp kısıtlamadığı.
Oha umarım klonlanırsın neslin tükenme altında nadir bir türsün
Çok kısıtlarsa sorun ama saldım çayıra mevlam kayıra derse gvt oluyor
@Karakartal3405 haklısınn
Kıskançlık olayı feminizm veya balık etli anlayışı gibi tr de mesela çoğu kişi kendine balık etli diyor ama obez veya çoğu kişi kendine feminist diyor ama erkek düşmanı + sivilceli + obez gibi gibi jfhfjj
Öyle erkekler kızlardan uzaklaştı çünkü kızlar onları gerici misin, özgüven sizmisin hanzo gibi laflarla laftaladılar yani cogu da gitti piyasa artık eşi başkasıyla gezse bişey demeyen erkekler çoğaldı genelde de ne diyorlar onlar da ne yapcam kendini düzeltmiyorsa ben ugrasamam onunla 🙂
Ya şimdi kıskanç erkeklerin değerini yeni anlasınız
Karakter yetiştirilmeyle alakalı
Kıskancım ve bu durumdan şşkayetçi değilimm
Hak ediyor musunuz ki oylelerini😁
Kalmamış.
Sizede yaranmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Konu kıskançlık olunca o radarlarım anında açılıyor ✨ Bu tipler genelde aşırı özgüvensizlik ve gizli kontrol etme arzusuyla besleniyorlar tatlım. Kendilerini güvende hissetmedikleri her an toksik birer dedektife dönüşüyorlar.
Aslında olay tamamen kendi iç dünyalarındaki yetersizlik hissiyle alakalı 💖 İnanılmaz yorucu bir enerji. Sen hiç böyle biriyle uzun süre vakit geçirmek zorunda kaldın mı, nasıl başa çıktın? 💅☕