“Belki bir şansım daha vardır” deyip ısrar eder misin?
...
Bazen insan kaybetmek istemediği için son bir kez daha denemek ister. Ama karşındaki seni gerçekten hayatında istemiyorsa, ısrar etmek şans yaratmaz; sadece kendi değerini sorgulatır.
...

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Belki bir şansım daha vardır” deyip ısrar eder misin?
...
Bazen insan kaybetmek istemediği için son bir kez daha denemek ister. Ama karşındaki seni gerçekten hayatında istemiyorsa, ısrar etmek şans yaratmaz; sadece kendi değerini sorgulatır.
...

Onun bana karşı inancının bittiğini hissettiğim zaman, geri dönüşü olmayan bir yola girmek makbul olur benim için. Keza duygusal uzantıların içimde uzun vadeli kalmasını arzu etmem. Sonuç itibariyle yaşanması gereken bir hayat var önümde.
Beni hayatında istemediğini düşünüyorsam ısrar etmem. Ama beni istediğini biliyorsam ve sadece naz yaptığını, gururundan ya da kırgınlığından böyle davrandığını düşünüyorsam ederim. Çünkü insan gerçekten istemediği birinin peşinden gitmez; ama karşılıklı his olduğunu biliyorsam, kolayca vazgeçmem.
Hayatımda olan birine kesinlikle ilgi gösteririm değer veririm ama gitmek istiyorsa asla ısrar etmem
Benim için dürüstlük son derece önemli
Beni sevmediğini açık ve net bir şekilde söylüyorsa kararına saygı duyarım asla ısrar etmem
Israr edilmemeli seni isteyen biri zaten seni bu konuma düşürmezdi bir kadın gururlu olmalı ben zamanında böyle bir hata yaptım ama hiçbir önemi kalmadı ki başka biriyle evlendim mutluyum
Ne mutlu 🙏🥰
Cevap
60Cevap
Yani şöyle;
https://youtube.com/shorts/BZz0s33hsvs?si=zPX-Qcz6FekToZMuBeni istemeyeni ben hiç istemem djdj
Beni istemeyeni ben hiç istemem, köküne kıran mı girdi...😀
Hayatında istemeyen bütün yolları kapatır. Beni istemeyeni ben hiç istemem.
Kendi kaybettiği ile kaliverir sjs
Hııhhh 😏😎
Deli gibi aşık olsam da kimseye yapışmam.
Israr etmem beni istemeyeni ne yapayım ben
Evet, “belki bir şansım daha vardır” diye insan bir kez daha denemek isteyebilir. Ama ben olsam ısrar etmezdim. Birine kendini anlatmak, duygunu açıkça söylemek başka; istemediği hâlde peşinden gitmeye devam etmek başka. Eğer karşı taraf net biçimde “seni hayatımda istemiyorum” diyorsa, bundan sonra yapılabilecek en güçlü şey bazen geri çekilmek oluyor. Çünkü gerçek bir şans, ısrarla değil, iki kişinin de istemesiyle doğar. Ve seni seçmesi için birini ikna etmek zorunda kalıyorsan, zaten aradığın şey o değildir.
kesinlikle çok haklısın👏
Teşekkür ederim.
Hiç ısrarcı olmadım ama düzeltmeye çalıştım. Düzelmeyince çabayı kesip direkt iletişimi kestim. Bir kişi istemezse olmaz. Karşılıklı bütün duygular.
Kesinlikle oyle 😊
Acı bir yüzleşme olurdu. Allah yaşatmasın. Israr etmem de yaşamadım, yargı dağıtmayayım şimdi burada:)
Evet sen sus bakiim 😅🤣🤫
Ağzıma sus payı veriliyor şu an:)
ağzına yakışti ama bak🥰
Asla Alfa kuralı 1 Seni istemeyeni seni sevmeyeni seni kabullenmeyeni Asla Ama Asla sende kabullenmeyeceksin insanlar Peşinden koşanı değil peşinden koşturanı sever O yüzden Yak yık ortalığı Asla seni istemeyeni Kabul etme
''Seni istemiyorum'' gibi kesin net konusan hiç kimse için çabalamam. Belirsizlikler kötü :D
Ahh.. bizi yakan o belirsizlikleer iste 😅
Evet yaaa damn shit şayze D:
Eğer istenmediğimden eminsem bırak ısrar etmeyi şansımı bile denemem.
sallama şimdi, kaç kere dedim sana istemiyorum diye... hala peşimdesin 🤦🏻♀️
Hee ii o zmn,
Iki olcam ben 😬😬
Sonra ver elini okeeey
Hem de cilennkli 😬
tamam kotu esprü🫣
Bunu cevapsız bırakmayı düşünüyorum çok fazla değişken var be arkadaş
Ahahaa piki canım 😊🥰
Hayatında istemiyorMUŞ gibi hissediyorsam bile yanında durmam
evet doğrusu bu👍🏻
Beni hayatinda istemeyen birinin varlığından bile haberim olmaz :)
Wuhu 😎
Hayır. Ne demişler suyu kıymetsiz bulana denizi versen yetmezmiş.
😊😊
Herkesin bir onuru gururu vardır oldurmaya çalışırım ama baktım olmuyor hala aynı yoluma bakarım ona muhtaç degılım..
Böyle eziklikler yapmamayı öğrendim neyse ki. Birisi beni hayatında istemiyorsa zavallı mıyım ısrar edeyim
Hayır kolay kolay hiç kimseye hiçbir şey için minnet etmemeye çalışıyorum, kimsenin sevgisine ilgisine de minnet edecek diilim
Hayır tabiki dünya da benim değerimi bilicek bir sürü insan varken neden değerimi kanıtlamaya çalışayım ayrıca kimsenin fikrini değiştiremezsin
Hayır istemiyorsa istemiyordur yani zorla güzellik olmaz ve ben onurumu, şerefimi de kimse için ayaklar altına almam
Kendi değerimin o kadar farkındayım ki biri bana azıcık soğuk yapsa bi daha şansı olmuyor benim yanımda
Hiç ısrar etmedim ama o histen kurtulmak için psikolojik olarak kendime mecbur bıraktığım oldu sonra da ben vazgeçtim fjfjf
Hayır etmem. bir şey olmuyorsa olmuyordur. Nasibi zorlamanın alemi yok 🤷♂️
Hayır. Bir kız benimle soğuk konuşuyorsa bile muhabbeti uzatmaya calismam
Hayır İstemeyene ısrar değil, mesafe yakışır Herkes kendi seçiminin sonucunu yaşar
İsrar etmeyince de belki israr etsem olacakti sorusu kemiriyor beynimi 😅
Beni istemeyeni ben hiç istemem. (Tuğba Ekinci Felsefesi)
Aksine tüm kapıları ve pencereleri ve bacaları kapatırım
Beni sevdiğini sanıp etmiştim. Sevilmediğimi anlayınca vazgeçtim
İstemeyeni ben hiç istemem kimse vazgeçilmez değil ısrarı da sevmiyorum zaten
Beni istemeyeni ben hiç istemem sktp gitsin :))
Senin olan seni bulur sevmek zor iştir insan severse herşeyi göze alır.
beni istemeyeni istemeden istememeye başlarım
Hayır etmem beni istemeyeni ben de istemem zaten
Hayır, uzun uzadıya da yazmaya gerek yok bugün ikna etsen yarın edemezsin, en iyisi vazgeçmek.
Hiç işim olmaz kimse benden değerli değil 😅
Hayır o kadar ucuz değilim istemiyorsa neden zorlayım küçük duruma dusuyim
Çok ettim sonuç değişmedi artık etmiyorum..
doğrusu bu
boş ver birak yoluna gitsin
Öyle yaptım artık dönünce de seviyor gibi davranıyor ama hep ben gitmekten yoruldum artık
kimseyi bulamayıp boşa dönünce geliyor demek ki
Asla kendimi okadar düşürmem
Hayır onun bende şansı kalmaz zaten
Neden israr edeyim olmazsa baska olur aman
Israrla sevgi olmaz ki
No aşkta zorlama olmaz
Hayır ısrarcı insanları da sevmem
Hiç ugrasmam kilim kipirdamaz
Tıınnnnnn
Beni isteyenleri değerlendiririm
Hayır etmem siz ısrar eder misiniz
Hayır kendime saygım var
Kim olduğunu hatırlamam bile🤣🤣
Etmem. Gözünde daha da düşmek istemem, mecbur uzaktan severiz artık.
Kapı orada umurumda olmaz
Israr etmem ısrar etmeye gerek yok
Tek kelime edersem kahrolayım ahgscag
Detay iyiymiş fazla söze gerek yok
Hayatında istemiyorsa , hayatı kalmaz ortada.
Etmemek lazım asla
Asla Israr etmeyi bırak sebebini bile sormam
Etmem. Çok şükür yüzüm var, yüzsüz değilim
Etmem istemiyorsa ben hiç istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?