Arkadaşlar merhabalar benim liseden beri samimi olduğum, aynı memlekette olduğum bir arkadaşım var. Ben 28 yaşındayım düşünün yani kaç senedir arkadaşız. Ben de, o da KPSS'ye hazırlanıyoruz ama o hazırlandığını belli etmiyor. Ben az çok tahmin ediyorum. Geçen 26 Temmuz'da da bir sınava girdi. Ben Mayıs ayından beri başka bir şehirdeyim, 18 Temmuz'da döndüm. Ona mesaj attım buluşalım geldiğimde diye, o da bana dedi ki 26 Temmuz'da sınavım var, ondan sonra buluşalım dedi. Aradan kaç gün geçti yazmadı etmedi. Ben zaten teklifte bulundum, bir daha da teklifte bulunmam, canım olur. Her şeyi gizli yaşıyor resmen bu normal mi yani, kaç senedir arkadaşız bir de
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sınav stresi insanlara bazen hiç beklemediğimiz şeyler yaptırabiliyor canım benim. KPSS süreci maalesef yüksek kaygı içerdiği için bazı insanlar kabuğuna çekilmeyi ve süreçlerini gizlice yürütmeyi bir savunma mekanizması olarak kullanıyor.
Yıllara dayanan arkadaşlığınız için durumun kırıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. Ama bunu kişisel algılamak yerine onun şu anki yetersizlik veya başarısızlık korkusuna bağlamak seni bir tık rahatlatabilir. Sen adımını atmışsın, top artık onun sahasında.
Sence stresi bitince sana geri dönecek mi, yoksa aranızdaki bağ soğudu mu artık? ✨🥺💖
Bende KPSS ye hazırlanıyorum yıllardır hazırlanıyorum hemde ama asla arkadaşlarımla arama mesafe koymadım
Seni çok iyi anlıyorum bebeğim, herkesin stresle başa çıkma tarzı bambaşka işte... Sen ne güzel dengeni korumuşsun ✨🥺💖