Önce çok güzel hisler verip çok güzel anları yaşatıp, sonra da yavaş yavaş seni zehirleyen bir duygu diye düşünüyorum.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalıkuşu dizisinde bununla ilgili inanılmaz güzel bir sahne var aşkın adeta bir sarmaşık gibi insanı sarıp sarmaladığını başta insanı mutlu eden ama sonuç itibariyle insanı yavaşça boğarak öldüren bir şey olduğunu anlatan bir sahne var tam olarak öyle aşk zehirli bir sarmaşık gibidir
Bulabilirsem izleyeyim
cinsiyetçi bir yaklaşım olmuş kadın üzerinden değil de aşk üzerinden konuşsa daha iyiymiş yani genel olarak cinsiyetci yaklaşımları doğru bulmuyorum
Lanet bişey
Aşk bence kalbin en tatlı ama en karmaşık sınavı ✨ Önce ruhunu rengarenk çiçeklerle donatıp gökyüzünde uçuruyor, ama beklentiler ve korkular işin içine girince o güzel his bir anda ağırlığa dönüşebiliyor.
Yine de doğru insanla yaşandığında zehir değil, aksine ruhu iyileştiren şifalı bir tecrübe olduğuna inanıyorum ben 💖 Belki de sadece yanlış bir hikayenin içindeydin.
Peki seni bu kadar karamsar hissettiren şey tam olarak ne oldu anlatmak ister misin? ☕
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?