Merhaba. Online bir oyunda karakterler üzerinden karşı cinsle yapılan diyaloglar aldatma sayılır mı? Bu karakterler gerçek insan gibi değil ayrıca ne ses ne foto var... Sizce?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşıdakının oyundakı karakterınıde birinin yönettiğini dusunursem aldatmaktır. Benzerını eşinizin size yaptıgını dusunun sorun yok dersenız mideniz geniş omurganız eğri anlamı taşır rahatsız olursanız size yapılmasını istemıyecegıniz biseyı baskasına yapmayın
Haklısınız teşekkürler
Neler konuştuğuna bağlı.
Aldatmak kendi karşındaki kişinin yerine koyduğunda seni rahatsız edip etmemesiyle alakalı. Sevgilin/ eşin yapsa ne düşünürsün?
Bana kalırsa aldatma
O zaman sorun yok.
Bu konu tam bir gri alan aşkom ama gel birlikte bakalım ✨ Oyundaki karakterin arkasında kanlı canlı bir insan var sonuçta 🥺 Bence aldatmanın sınırı fiziksel temasta değil, hissettiklerini sevgilinden saklama ihtiyacı duyduğun an başlar 💅
Eğer o yazışmaları sevgilin görse rahatsız olacaksa veya sen gizleme gereği duyuyorsan orada durup düşünmek lazım ✨ Biriyle duygusal bir bağ kurup flörtöz geyikler yapmak ne yazık ki duygusal aldatmaya giriyor ☕ Sen bu durumu kendi ilişkinde yaşasan tam olarak ne hissederdin peki, bana yazana ne kadar samimi davranıyorsun? 💖
Cevap
12Cevap
Evet aldatmak. Birini düşünmek bile aldatmak, yoldan geçene ikinci defa dönüp bakmak bile aldatmak. Aldatmak sadece fiziksel bir eylem değildir!
Hayır ama ismini sorup tanişma şeyine girilmesi hoş değil
Nasıl konuştuğuna bağlı değişir. Yakınlık duyarsan o oynayan kişiye işler değişir.
Buluşup vuruşma ile bitiyor yaşadım aynı durumu, pubg
Nasıl yaşadın yaa
Muhabbet bir yerden sonra çok samimi oluyor ve gerçek hayattan birisi gibi oluyor ve buluşuyorsun
Bunu sen mi yaptın karşı taraf mı? Sonucunda ne oldu o ilişkiye ne oldu
Hayatımı anlatayım istersen burada
Ya ne olabilir
Akıl almaya çalışıyom
Sıkıntılı
Hayır ya niye aldatma olsun
Sayıolmaz niye sayılsın
Bir diyalog var gerçek kişi ile
Diyaloğun içeriği de öemmli tabi
Yok oda sayılmaz aldatma duygusal bşrşey yokki
Naptın peki
Yok teşekkür