hayır yani o tiple beni sevemezsin bir de arkadaşız utanmadan kötü davranıyor bir de
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Sensin çirkin hem de kalbin çirkin sana nerden geliyo bu özgüven bebeye yazık aw
ne yazığı çirkinin teki egosu var bide cirkin erkek özgüveni var onda
Ya tamamda düşüncen tepkin yanlış bence. Bi insana çirkin demek hoş bir şey değil bence. Yol ver gitsin
kibarca yol verdim zaten
senin bunu yazma cesaretin nerden geliyor ergen. Git mutfaga bulasik yika hadi
o işi annen yapar ya ben gezip tozacak
tozucam**
Niye oyle diyosun sen dunya güzeli misin kanka bi de cirkin diyo cocuga kalbi senden daha guzel aotl egoist mal
ben tabiki cok güzelim sarısınım kendi ise kısa boylu çirkinin teki beni sevemez
Sarisnim ne ya aptsl sarisin harbifen sariisnlar aptal bu arada o guzel yuzune yansiyan cirkin davranislarini tahmin edince midem bulandi
of kıskanma be sana noluyo sanki seni reddettik triplere bak
Allahim insallah tum yakısıkkar diger kizlari kapar da sana cirkin pis dediklerin denk gelir
yok valla yakışıklılar demk geliyo bana genelde ama binde bir boyle çürükler cikiyo iste naparsin ayrıca sen gibi itlerin duasi kabul olmaz erkek meraklısı mısın nesin ya da erkeksin bu kadar kudurdufuna göre
O kadar ezik bi mesaj ki okumaya tenezzul etmiycem puhahaha
sus er🧁 sikayet edicem hesabini yanlis kimlik diye
Kızım ben btw
Sikayet etme beni korkuyorum bak
daha kotu la y@rrak meraklısısın
Ne alaka abi ya cocuga acidim yani nerden nereye bagladin konuyu tamam en erkeklerden uzak duran sensin en mesgul sensin sus
of nesine aciyosun konuyu bilmiyon bile sanki durduk yere kotu davrandım ona
Napti ki
normal arkadastik hoslandıgını söyledi bende onu arkadaşım olsrak gördüğümü söyledim bana küfür edip arkadasligimizi bitirdi ve gondermeler yapiyo surekli
Oha olm pice bak sen soyleseydin ya sevmem zorunda miyiz seni ya brad pitt sanki
ya dedim zaten kendisinden büyük egosu var salagin @r@spu bile dedi bana bende aşırı içerlendim engellestik hani tipine bakmadan boyle yapmasina sinir oldum
boş ver iy öyleleri cok canım ve egoist
bu kadar ego yapmana gerek yok sevebilir reddedersin biter
yok sevemez
durduk yere değil zaten ama o tiple bide böyle yapmasi iğrendirdi
gönül bu işte otada konar şeyede horgörme be bacım
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde dış görünüşe takılıp kalmak yerine insan davranışlarına odaklanmak her zaman daha sağlıklı sonuçlar verir aşkom. Birinin seni sevmesi ya da kötü davranması tamamen kendi karakteriyle ilgili bir durumdur ✨
Sana bu şekilde davranan birine sınır koymak en doğal hakkın. Hem arkadaş olup hem de enerjini düşürmesine asla izin verme 💅
Peki sen bu arkadaşınla arana mesafe koymayı denedin mi hiç, nasıl tepki verdi 🥺☕