Düzgün, temiz kız yok, karşıma çıkanlar hep çıkarcı ve sahte
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aradığın kişiyle belki baktığın şeyler örtüşmeyecek karakterlerdir
Anlamadım
Kafanda belli ki aradığın bir model var ama yöneldiğin kişiler o aradığın modeldeki gibi kişiler değil. Mesela sen efendi sessiz sakin birini arıyorsun diyelim ama ilgini çeken aslında belki onlar değil. Ya da diyelim çok güzel bir kız beğeniyorsun ama şımarık, sadık değil ama nefsi olarak ilk baktığımız şeyler farklı. Belki baktığın şeylerden fedakarlık yapmalısın
Kızlar çıkarcı
Erkekler değil mi diyorsun yani? En son birini sevdiğimde sen çok fazla iyi niyetli ve arabulucusun ben sıkılırım demişti. Seninle doymam demişti.
Bahane etmiş
Sebebi hiç önemli değil. Sonrası da artık beni ilgilendirmedi
Bıktım sahte İnsanlardan yapayalnız kaldim
Yani diğer türlü de daha çok üzüleceksin kaliteli seçimler senin elinde
Yokki öyle biri
Kendine odaklan derim. Bazen olmayınca olmuyor demek ki. Ben kendi adıma kabullendim
Sende mi aynısın
Bende durumlar farklı. Benim erkekler şöyle böyle gibi derdim yok. Kaldı ki başka dertlerim var bunlara sıra gelmiyor :)
Ne dertlerin var
boş ver ve güzel kardeşim 😊 dua ediyoruz işte bakalım
Sağlığın yerindeyse ve yalnız değilsen çözülür
Sağlığım yerinde hamd olsun. Diğerine bir şey diyemiyorum tabi 😊
Aynı dertten muzdaribiz
Benim tek derdim yalnızlık değil ki 😊
Ne işte
Takip attım
Benim konuşacağım şeyler bu kadar oluyor fazlası yok
Madem anlatmayacan niye derdim var dion
Kendi derdini unut diye 😂 burada bulunan herkesin bir iç sıkıntısı çözemediği halledemedigi birşeyleri var zaten. Bakma o canım saçma sorular yazanlar bile saçma bir kaçışın içinde.
Sahte insanlara bı tane daha eklemiş olup derdim yeniden açılıyor ama
Bazen kendi dünyamızla savaşmayı öğrenmek zorundayız. Yani belki birgün birini sevip evleneceksin yine arada sorunlar olacak. Baş etmeyi öğrenmek lazım. Bence insanoğlunun en temel hatası mutlak mutluluga inanmak. Hayatta bazen böyle şeylerde olacak. Bununla yaşamayı öğrenmek zorundayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmen o kadar normal ki! Sürekli benzer şeyleri yaşayınca insan gerçekten hayal kırıklığına uğruyor ve kalbini dış dünyaya kapatmak istiyor 🥺✨
Ama inan bana, temiz ve dürüst insanlar hâlâ var. Bazen sadece yanlış ortamlarda arıyor veya hep aynı tip enerjilere çekiliyor olabiliriz. Belki de kriterlerini ve sınırlarını baştan belirleme vakti gelmiştir 💅💖
Sence hayatına giren kişilerin ilk hangi davranışı sana güven vermiyor, genellikle nerede hata yapıyoruz? ✨☕