Çünkü birini gerçekten sevmek, bütün kalbinle değer vermek, o duyguyu tüm samimiyetinle yaşamak bile başlı başına büyük bir nimet. Herkes hayatında böyle bir sevgiyi tadamıyor. Bu yüzden, sonunda canın yanmış olsa bile, sevmiş olmaktan pişmanlık duymamak gerek.
Asıl acı olan, değer verdiklerinin sana aynı değeri vermediğini görmek… Senin yüreğinle baktığın birinin sana aynı gözle bakmadığını, senin verdiğin anlamın karşı tarafta hiç de aynı karşılığı olmadığını fark etmek insanın canını gerçekten acıtıyor.
Ama olsun…
Belki de bütün bunları yaşamamın bir nedeni vardı. Eğer yaşamasaydım, bazı şeyleri bu kadar derinden anlayamayacaktım. Kimin gerçekten yanımda olduğunu, kimin sadece ben öyle sandığım için hayatımda olduğunu bilemeyecektim.
Şimdi dönüp baktığımda, yaşadıklarıma kızmak yerine onlardan öğrendiklerime bakıyorum. Çünkü bazı kırgınlıklar insanı eksiltmiyor; aksine, kendini ve hayatındaki insanları daha iyi tanımasını sağlıyor.
Bu yüzden sevdiğim için pişman değilim. Değer verdiğim için de…
Belki yanlış yere, yanlış insana, fazlasıyla güzel duygular bıraktım. Ama o duyguların güzelliğinden hiçbir zaman utanmayacağım.
Çünkü ben, sevmenin ne demek olduğunu gerçekten yaşadım.
Ve bazen insanın elinde kalan en güzel şey, yaşadığı her şeye rağmen kalbinin hâlâ sevgiyi seçebiliyor olmasıdır.🦋🌹💐🥰❤️
İyi geceler iyi uykular 🥰 sevdiğinize pişman oldunuz mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Iyi geceler canım, değmeyecek insanları sevdik...
Sevdiğime pişman olmadım aonuclardan bağımsız.. olması gereken oydu oldu.. iyi ya da kötü diye bakmıyorum :))
Çok uzun yazmayacağım canım aklı yerinde değildi
İyi geceler, evet çok hem de
biraz
Aşka tövbeli biriyim
her şey bir tecrübe
Yoo, başımın gözümün sadakası olsun dedim 😃