Çünkü birini gerçekten sevmek, bütün kalbinle değer vermek, o duyguyu tüm samimiyetinle yaşamak bile başlı başına büyük bir nimet. Herkes hayatında böyle bir sevgiyi tadamıyor. Bu yüzden, sonunda canın yanmış olsa bile, sevmiş olmaktan pişmanlık duymamak gerek.
Asıl acı olan, değer verdiklerinin sana aynı değeri vermediğini görmek… Senin yüreğinle baktığın birinin sana aynı gözle bakmadığını, senin verdiğin anlamın karşı tarafta hiç de aynı karşılığı olmadığını fark etmek insanın canını gerçekten acıtıyor.
Ama olsun…
Belki de bütün bunları yaşamamın bir nedeni vardı. Eğer yaşamasaydım, bazı şeyleri bu kadar derinden anlayamayacaktım. Kimin gerçekten yanımda olduğunu, kimin sadece ben öyle sandığım için hayatımda olduğunu bilemeyecektim.
Şimdi dönüp baktığımda, yaşadıklarıma kızmak yerine onlardan öğrendiklerime bakıyorum. Çünkü bazı kırgınlıklar insanı eksiltmiyor; aksine, kendini ve hayatındaki insanları daha iyi tanımasını sağlıyor.
Bu yüzden sevdiğim için pişman değilim. Değer verdiğim için de…
Belki yanlış yere, yanlış insana, fazlasıyla güzel duygular bıraktım. Ama o duyguların güzelliğinden hiçbir zaman utanmayacağım.
Çünkü ben, sevmenin ne demek olduğunu gerçekten yaşadım.
Ve bazen insanın elinde kalan en güzel şey, yaşadığı her şeye rağmen kalbinin hâlâ sevgiyi seçebiliyor olmasıdır.🦋🌹💐🥰❤️
İyi geceler iyi uykular 🥰 sevdiğinize pişman oldunuz mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İyi geceler evet oldum hatta öyle bir pişman oldum ki bir daha aşık olmam çok zor. İçimde bir kalp var ama atmıyot
Hayır hiç pişman olmadım
Sevdiğime pişman olmadım aonuclardan bağımsız.. olması gereken oydu oldu.. iyi ya da kötü diye bakmıyorum :))
Değmeyecek birisi diyemem ama evet pişman olacaksın oldum diyebilirim
Iyi geceler canım, değmeyecek insanları sevdik...
insan bazen kendine üzülür , kendi çabalarına acır ve kendi hayallerine ağlar !!!
Çok uzun yazmayacağım canım aklı yerinde değildi
Günaydın. Hiç pişman olmadım
ne sanan sevsem kalbim agriyor
Yoo, başımın gözümün sadakası olsun dedim 😃
İyi geceler, evet çok hem de
Oldukl
her şey bir tecrübe
biraz
sevmedm daha
Aşka tövbeli biriyim