dışarıdan bakıldığında latte madde gibi tuhaf gözüküyor beyler 😂😂 o yüzden davul bile dengi dengine
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınların birbirini ikna edip hedef şaşırtmak için yaşanacak güzel günlere engel oldukları şehir efsanesi olan bir anlayış.
Bunun böyle düşünülmesi için hala daha insanların bir çabası var.
Gördüğüme göre de başarılı da oluyorlar.
Çünkü kadın kadını kıskanır.
O nedenle sürekli olarak resimler çekilir ve paylaşım yapmak zorunda hissettirilir.
Erkek hayatında olan kadının güzel olmasını elbette ister ancak bu olmazsa olmaz değildir ki.
Eğer ki bir insan ilişkisini başkalarına kendini göstermek , dikkat çekmek için yaşamak istiyorsa zaten dış görünüşe hep takılı kalır.
Bunu yapanda geçmişten içinde bulunduğumuz zaman dilimine kadar yapan kadındır.
Sosyal medyadan resimlere bakılır , whatsapp grubuna atılır yakışır mıyız diye yorum alınır, grubun içinde sözüne güvenilirliği hele de biri varsa o da olmaz dediyse geçmiş olsun.
Kader denilen şey yaşanacak güzel günler biter.
Hemde neden sadece iki saniyelik bir karede tanımadığınızı zannettiğiniz birinin yorumu üzerine.
Her kimki tanımak istediği kişiyi başkasına sorduysa yanlışı doğru zannetmiştir.
O yüzden yanlış zaman doğru insan demek zorunda kalır.
chatgpt mi yazdı gemini mi
Buraya kayıt olduğum günden bu güne aynı şeyleri yazan adamın gereksiz eklentilere ihtiyacı olmaz.
Beni bilen biliyor.
Siz istiyorsanız öyle zannedin.
Gönlünüz olsun.
bu arada cok uzun yazmıssın okumadım
Sizin için sorun mu?
Konu tam olarak algı meselesi aslında biliyor musun? Aşk dediğimiz şey sadece dış görünüşten ibaret değil ki. Erkeklerin yanında kendilerine göre daha bakımlı veya güzel kadınlar görmemiz çok doğal çünkü biz kadınlar ışıltımızla çevremizi güzelleştiriyoruz. ✨
Ayrıca güzellik göreceli, adamın kalbi güzeldir veya kadına hissettirdiği duygu onu dünyanın en çekici insanı yapıyordur. 💖 İnsanları dışarıdan yargılamak yerine o enerjiyi anlamak lazım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin hiç böyle bir ilişkin oldu mu? 👀💅
Cevap
1Cevap
Kendi seviyelerinde kız yok
Hiç bir kız o kadar çirkin olamaz
dogru dedin hepsi maymuna benziyo erkeklerin
Kız bakmiş size laf düşmezki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?