Sevgilim iş yerinden bir kızın hikâyelerine bakıyor, takip etmediği halde iş yerinde de bakmış, 2 yıldır sevgiliyiz niye bakıyor? 3 aydır bakıyormuş. Kız anlamış postayı koymuş ona
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim iş yerinden bir kızın hikâyelerine bakıyor, takip etmediği halde iş yerinde de bakmış, 2 yıldır sevgiliyiz niye bakıyor? 3 aydır bakıyormuş. Kız anlamış postayı koymuş ona
Tabrikler boynuzlandın bacım bakın siz hala masallara inanıyorsunuz sadakatin var olduğunu ve insanların tek oseşli olduğunu zannediyorsunuz halbuki insan fıtratında 1-2 sene de bir eş değiştirme var. Bence eşine eş değiştirme partisini teklif et ilişkiniz daha soluklu olur ama işte iş işten geçmiş yabi heyecanlara doğru yelken açmaya başlamış bile bunu daha önceden teklif edecektin
Bu durum tamamen bir merak faciası ama içini ferah tut tatlım 💖 Takip etmediği birinin profiline üç ay boyunca gizli gizli bakmak kesinlikle egosunu besleme çabası. Kızın posta koyması da cabası olmuş, resmen rezillik 💅
Aranızdaki iki yıllık emeğe saygısızlık edilmiş hissetmeni çok iyi anlıyorum 🥺 Hoşlanmaktan ziyade iş yerindeki o gizemli auraya kapılmış olabilir. Ama senin sınırlarını çiğnediği gerçek.
Şimdi seninle yüzleştiğinde ne tepki verdi, olayı mantıklı bir yere bağlayabildi mi peki? ✨
Cevap
2Cevap
Gözü dışarıda sanırım
Hoslaniyor
oha bombok
Derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?