4 ay oldu.. Döner mi bilmiyorum, artık umudum da kalmadı.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 ay oldu.. Döner mi bilmiyorum, artık umudum da kalmadı.
Cevap
10Cevap
Döner diye beklersen gidip başkası sahip olur. O çoktan bulmuştur birini 🍀
Gerçekten seven erkek gitmez
Hala hayaller ülkesinde yaşamaya devam mı ediyorsun
Yakında başkasıyla evlendi haberini alırsın.
Gerçekten sevseydi bırakmazdı şimdi 4 ay içinde kaç kızla konuştu buluştu
Nasıl unutabilirim onu🥹
Döner ama 4 ay fazla seven 1 günde döner en geç ondada telafi eder 😉
4 ayda bulmuştur xaten birini
seven zaten gitmez canısı boş işleri bırak
Dönmesini mi istiyorsun
Dönmez, yolunuza bakın lütfen.
Dönsede ben kabul etme
4 ay mi insan 4 saat bile ayri kalamaz
Bıtmısse ayrı kalır unutur
@Bulutsencer bitmisse heralde kalir
Aynenn
Hiç mi yazmadı 4 ayda?
Hayır..
Neden ayrildiniz ki?
Ailesi istemedi. O da ailesine başta çok kızdı etti baya tartıştılar beni de bırakmayacağını söyledi sonra pes etti. Veda bile etmedi. Ama şu an umursamıyor sanki ne çabuk vazgeçti anlamıyorum
Eğer gerçekten seviyorsa yazar diye tahmin ediyorum ama 4 ay az buz bir süre değil. Özlemesi lazım, merak etmesi lazım. Ve eğer gerçekten seven bir insan ise gerekirse ailesini de karşısına alır. Aşk böyle bir şey.
Yani laflarına bakarsa öyle yapacaktı zaten. Ama maddi olarak ailesine bağlı. Bilmiyorum ki özlemiş midir merak etmiş midir? Etseydi yazardı herhalde. Ben çok ağır bir süreç geçirdim, çok ağladım çok kötüydüm. Ama şu an buz gibi soğudum sanki. Ve olanları hep unuttum. Bu normal bi bilmiyorum? O da ne yapar hiç bilmiyorum açıkçası..
ence özlemiştir, kesin. Ama bunun bir faydası olmadı çünkü sana yazmadı. Çok iyi anlıyorum soğumanı; 4 ay geçtikten sonra ve sıfır çaba gördükten sonra böyle hissetmen çok normal. Geçecek hepsi, merak etme. Her geçen gün daha iyi olacaksın. 4 aydır yazmayan biri için üzülmeye de değmez, ne kadar zor olsa da bunu kabullenmek gerekiyor. Keşke en azından hâlini hatırını sorsaydı, “Nasılsın?” deseydi, üzgün olduğunu belli etseydi, helallik isteseydi veya iletişimi hemen kesmek yerine bir çözüm aramaya çalışsaydı.
Evet yani, dimi? Hem gerçekten birbirimize çok değer vermiştik bence onun için de kolay olmadı ama çok bencilce hareket etti. Çünkü ağır konuştum kestirip atmıştım ben en son belki o yüzden yazmadı ama valla hak ediyordu bende anlık öfkeyle öyle yaptım. Onun yerine kardeşi bana yazdı nasılsın diye ama çok yüz vermedim. İnsanın çok zoruna gidiyor gerçekten ya kimse bu duruma düşmesin hiç istemem çok zor bir şey
Düşünsene duygusal kriz geçiriyor ailesiyle kavga ediyor mücadele edicem inat ettim diyor birkaç gün sonra da pes ediyor. Ben öfkeyle kestirip atınca da sosyal medyada aktif oluyor? Kafayı yersin ben ne yaşadım diye. Çok şükür atlattım ama bunları asla unutmayacağım
Ve sosyal medya da aktif? Bence üzülmeye değmez artık. Atlattığına sevindim gerçekten. Ağır konuştun belki ama keyfi ağır konuşmadın ki, bir şey olduda ağır konuştun o yüzden en azından nasılsın yazmazı lazımdı
Şaka gibi dimi? Hem çok sevdiğini söylüyor hem vazgeçiyor sonra da böyle davranıyor. Valla terbiyesizlik. Bu süreçte de kardeşi sürekli hikayelerimi beğeniyor mesaj atıyor hal hatır soruyor. Delirmemek elde değil
Bence artık tamamen salıp unutmak lazım. Biri 4 ay boyunca tek kelime bile yazmıyorsa, bence üzülerek söylüyorum ki bitmiştir. Çok üzgünüm bunu söylediğim için; belki yanılıyorum, bilmiyorum. Her ilişki ve her insan farklı ama bence durum bunu gösteriyor. Artık yeni hayatına ve gerçekten sana değer veren, sana ilgi gösteren, seni özel hissettiren ve ayrıldığınızda bile soluğu senin yanında alacak birini bulma vakti geldi.
Hakkımı helal etmiyorum zaten. Bunu kabul edeli çok oldu da bazen işte aklıma geliyor sinir oluyorum sadece. Umarım bir gün kafası dank eder de ne yaşadığımı, bana ne yaşattığını anlar ya. Gerçekten bunu çok istiyorum
Maalesef erkekler biraz geç farkına varıyor. Ayrılığın ilk başında, “Oh, artık rahatım, keyfime bakarım.” diyorlar ama bir süre sonra dank ediyor. Kadınlar ise acıyı başta çok yaşıyor. Normalde yazması lazım ama ailesi ne dediyse artık... Peki, yazarsa ne yapacaksın?
Belki henüz dank etmemiştir? Belki de etti ama ya yüzü yok ya da umursamıyor. Hiçbir şey yapamam artık unutmam lazım ne yapabilirim? Bu saatten sonra nasıl kabul edeyim?
Bence artık ne kadar zor olsa da devam etmen lazım. Önce kendine önem ver, kendini sev. Arkadaşlarınla vakit geçir, ailene daha fazla yaklaş, dışarı çık, güzel yemekler ye, sevdiğin şeyleri yap, dizi izle. Meşgul olman lazım.
Bak, bazı insanlar 1-2 sene ayrı kalıp tekrar birleşiyorlar ama arada bir kontakt ve iletişim oluyor. Sizde ise 4 aydır hiçbir şey yok. Sana değer vermeyene sen de değer vermeyeceksin. Belki bu mesaj seni üzebilir ama artık devam etmen lazım.
Dönmez dönsede içindeki duygular aynı kalmaz
Bekleme
O kaç yaşında
Ne kadsrlık ilişkiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dört ay uzun bir süre gibi gelse de kalpten seven bir erkeğin zihni bazen geç çalışabiliyor 🥺 Gerçekten seven, aradaki o bağın kıymetini geç de olsa anlar ve bir şekilde yolunu sana düşürür ✨
Ama sen bu süreçte kendi hayatının başrolü olmaya odaklanmalısın 💅 Kordon’da sahilde yürürken düşündüm de, sen kendini sevdikçe enerjin ona zaten ulaşır. Peki sen bu dört ayda kendi ruhunu iyileştirmek için neler yaptın, biraz anlatsana? 💖