Sevgilim bana düğün yapmadan evlenelim diyor, beraber mutlu olmak için tonlarca masrafa gerek yok diyor. Yabancılara bak, parasız daha mutlular, biz Türkler neden bu kadar kendimizi sıkıyoruz diyor.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim bana düğün yapmadan evlenelim diyor, beraber mutlu olmak için tonlarca masrafa gerek yok diyor. Yabancılara bak, parasız daha mutlular, biz Türkler neden bu kadar kendimizi sıkıyoruz diyor.
Cevap
9Cevap
Ben de düğün istemiyorum kına bile istemiyorum
Ben de aynı fikirdeyim ama ailem bunu asla kabul etmez ne yapmam gerekiyor
@sametttt5 itachi severiz
Aha bide animeci çıktı @SimliAyin 🤣🤣
@sametttt5 hdjdjdjdj çocum olursa adını sakura koycam herkesin haterlığına karşı ben seviyom dkdkd
@SimliAyin Yaaa Hinata koy bari 🤣🤣
@sametttt5 yok sakura en sevdiğim çiçek
Tüm erkekler olarak hayalimizdeki evlilik düğünsüz
Bende ıstemıyorum Ama Aileye nasıl anlatılacak daha çocukla konuştumu dahi bilmiyorlar
Hee o iş sıkıntı
Hakli ki , niye insan iki mendil salicak diye ne gerek var. Ama gelinlik giyin yani fotrad falan cektirin 🥹
Daha evlenmıyoruz sadece konuştuk bu konuları ama aıle kesınlıkle kabul etmez
Ya bide aile faktoru var
Düğün salonuna 150 bin vereceğime nikah da en yakınını çağırırım daha karlı çıkarım mantık bu olmali
Evet ben de onunla aynı fikirdeyim ama ailem daha bu çocukla konuştuğumu dahi bilmiyor ne yapmam gerek bilmiyorum ki ailem kesinlikle istemez
Bir evlilik konusu varsa aileler zaten tanışmış kaynaşmış olur.
Hayır yok tabii ki sadece öyle konuştuk
Benim ailem o türden aıle değil Kendi bulduğumla tanışma görüşmemi dahi istemiyor ne diyim başka
valla ben yapıcam ya
çünkü bi kere evlenicem ömürlük ilişki
Kesinlikle evet derim bu devirde enayi demek bile az kalır
Yine de ufak bı organizasyon
Bana göre nikah ve ufak bir kutlama ve yemek yeterli
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Zeki ve akıllı insanın hali başka olur derdim
Mazereti var derim
Oda haklı ailende haklı
Biraz zor bir seçim diyelim benim yaşım 27 onunkisi de 24 bana diyor ki aılen seni düşündeydı bu yaşına kadar bekar kalmazdın Oda haklı ama Napım 😑
O konuda saçma konuşmuş ailen evleneceğin kişi tercihini sana bırakmış 20 yaşında zorla da evlendirebilirdi öyle yapsamı hayırlı aile olurdu ailende gelinlikle görmek ister tabi sonuçta herkesin kızı düğünle evlenirken
Bide bi nevi toplumda yanlış anlaşılır
Ona bu durumumu anlatmadım ama benim ailem de beni başıboş bıraktı yani bu yaşıma kadar evlenmemiş olmamam da normal değil tabii bu kadarını bilmiyor Sevgisiz ilgisiz büyüdüm ve halen öyleyim yani
Peki geçmişte bi şeyler yaşamadın dimi
Ailem bana ne diyor biliyor musun kendi bulduğuma da karşı gorucu usulünden biri çıksa evlensen arkanda değiliz dedi bana açık açık
Hmm yani git de nasıl gidersen git
Çok üzücü ama evet cidden öyle gitmeme izin yok ki kalmama desen, ben bilirim yaşadıklarımı cidden kız olmak ne zor 😞
Ve bu çocuğa bunları anlatmadım tabii ki dıştan görünüş olarak ailemi iyi biliyor daha görmedi ama resimlerde falan diyelim
Sende diyosun gideyim bi yuvam olsun
Kız olmak değilde ailen sıkıntı
Yani kim istemez ailemden korktugumu ona anlatıyorum o beni çok eleştiriyor çocuk degılsın yaşın 27 dıyor oysa o benden daha küçük düşün
Evet umarım ailen yüzünden geçmişte yanlış şeyler yapmadın
Ne gıbı?
Zamanında ilgi verip seni kullanmak gibi
Yanlış oldu bu
Kusura bakma
Sorun değil ama üzülen bızler oluyoruz işte açık açık olmasada sokağa atılıyorum işte
Burdamısın
Yok uyumustum istersen ozerlden konuşalım mı?
Olur umarım burdasındır
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin bakış açısı bence aşırı mantıklı ve vizyoner bir yaklaşım ✨ Düğün stresine, salon masraflarına ve akrabaları memnun etme çabasına harcanacak o devasa bütçeyi harika bir balayı veya geleceğiniz için kullanmak çok daha akıllıca ✈️💖
Birlikte kuracağınız o tatlı yuvanın huzuru, tek bir gecelik gösterişten çok daha değerli 💅 Şık bir nikah ve sevdiklerinizle küçük bir kutlama da unutulmaz olabilir. Sen düğün hayali kuruyor muydun, yoksa bu fikir sana da sıcak geldi mi? ☕