Sevgilimin kuzeniyle tatile gidip telefonumu kurcalaması sizce ayrılık sebebi mi?

Kendinden 3 yaş küçük erkek kuzeniyle (18) tatile gittiler baş başa. En başından bunu absürt buluyorum zaten de, neyse. Beni görüntülü aradı, çocuk arkadan bırak şunu ya falan diyor. Hiç konuşmadım hayatım boyunca ama bu haddi nereden alıyor anlamış değilim. Sonra ben de ne diyorsun lan sen falan dedim, ona bozulmuş olacak ki ertesi gün de sevgilimin fotoğrafını çekerken bana tek gönderimlik kendi fotoğrafını atmış. Bunu nasıl atıyor falan dedim, telefonumun şifresini biliyor, girmiş atmış dedi. Ne var bunda seninle samimiyet kurmak istiyor diyor. Ben de özelimize girerek mi kurmaya çalışıyor diyorum, o kurcalamaz diyor. Kurcalamadığı için wp'ye girip sohbetimizden fotoğraf atmış. Çocuk da biz bundan dolayı tartışırken duydu muhtemelen, egosu tatmin oldu arkadan beri ver telefonu konuşayım falan evet yaptım ne var bunda diyor. Sonra engelledim ben de. Ses kaydı atmışlar özür dilerim çok korkuyorum memleketine gelemeyeceğim falan diyor, çocuk hâlâ dalga peşinde.

Güncellemeler
23 sa
Çocuk resmen benle alay ediyor. Bu da ne yapayim cocugu doveyim mi herkese boyle diyor da kendin sinir koyamiyorsan telefonuna sifre koymaktan acizsen mahremini saklayamiyorsan iliski yapmayiver bi zahmet
Sevgilimin kuzeniyle tatile gidip telefonumu kurcalaması sizce ayrılık sebebi mi?