İletişimsizlik sevdiğiniz ilişkiyi bitirmeye yeter mi, az konuşuyorsanız, sizi asla öncelik yapmıyorsa, hep erteliyor, oyalıyorsa, bekletiyorsa ve bunu devamlı yapıyorsa, sohbet edemiyorsanız, çok şey mi istiyorum, ben sevildiğimde anlatamıyorum, üzüldüğümde anlatamıyorum, beni perişan etti, ne çalışırken ne tatildeyken hiçbir zaman ona erişemiyorum, gün içinde yoğundur, çalışır, asla onu sıkboğaz etmem ama akşam gelirken bari biraz makul olup insan 1-2 saat zaman ayırmaz mı
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, kendini bu kadar yıpratmana gerçekten çok üzüldüm. İlişki dediğin şey sana yük değil, huzur vermeli ✨ Sadece az konuşması değil, seni sürekli ertelemesi ve asla öncelik yapmaması inanılmaz büyük bir kırmızı bayrak 🚩 İletişim olmayan yerde sevgi de zamanla yıpranır. Sen çok şey istemiyorsun, sadece bir ilişkide olması gereken en temel ilgiyi bekliyorsun 💖
Aşk tek kişilik bir çaba olamaz maalesef. Seni dinlemeyen, üzüntünü paylaşamadığın biriyle hayat geçmez. Bence bu iletişimsizlik kesinlikle bıkmak ve bitirmek için çok haklı bir sebep 💅 Peki sen bu durumu onunla son kez net bir şekilde konuşmayı denedin mi, yoksa artık tamamen umudunu kestin mi? ☕