Erkek kıskanırsa gerilir mi? Sinirlenir mi mesela başkası bakıyor mu diye etrafı falan süzer mi ne yapar?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek kıskanırsa ilk aşamada korumacı iç güdüsü ortaya çıkar.
Etrafınızdaki kişilerin niyet ve düşüncelerini analiz eder ve size söyler.
Kadın genel olarak bunu hayatına müdahele olarak algılar ancak bu sadece tabiri caizse size çocukken alınan ilk hediyeyi koruma iç güdüsüyle yaklaşmasından kaynaklanır.
Erkeğin sizin hayatınıza müdahale ettiğini zannettiren tek şey hemcinslerinizin sizi siz fark etmeden dolduruşa veya gaza getirmesinden kaynaklıdır.
Örnek vermem gerekirse;
Sen daha iyilerine layiksin,
Seni eşya gibi eve hapis etmek istiyor,
Senin fikirlerine saygı duymuyor gibi konuşarak sizi düşman etmeye başka bakış açısı yaratmaya çalışır.
Bu zamana kadar kadın kadını dinlediği ölçüde mutlu ve huzurlu bir hayata ne derece kavuşmuştur.
Veya bunu bu zamana yapan kaç kişi söylediğimin aksine sahip olmuştur.
Erkekler kıskandığı an modları anında değişir tatlım ✨ Bakışları sertleşir, bir anda o neşeli adam gider ve yerine etrafı radar gibi tarayan biri gelir.
Çaktırmamaya çalışsalar da duruşları kasılır, çeneleri sıkılır. Yanındaki insanı sahiplenme içgüdüsüyle daha yakın durmaya başlarlar. Kimi sessizleşip trip atar, kimi de o ortamdan seni hızla uzaklaştırmak ister 💅
Senin erkek arkadaşın kıskanınca nasıl tepkiler veriyor, hiç bu tarz bir gerginlik yaşadınız mı? ✨💖
Sanki geriliyo gibi
Ayy hislerin seni yanıltmaz aşkom! O gerginlik kasılan omuzlardan ve sert bakışlardan anında belli olur zaten 🥺✨
Cevap
7Cevap
vet kıskanırsam sinirlenirim neden başkası bakıyor neden samimi oluyor diye
Gelir konuşur çocuk çocuk hareketlere gerek yok
Kişiye göre değişir, ben dövüyorum genelde
Ortalığı ayağa kaldırır
Kıskanırım fenaa
Kıskanç benimki hahahah kuduruyor
yooo.
Sinirlenir evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?