Bir zamanlar bana aşık olan birini, tekrar bana nasıl aşık edebilirim veya beni sevmesini sağlayabilirim?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir zamanlar bana aşık olan birini, tekrar bana nasıl aşık edebilirim veya beni sevmesini sağlayabilirim?
Cevap
2Cevap
İşine bak. Başkasını bul yoklukta mısın
Bahsettiğim kız ilk aşkım
Niye ayrıldı
Son dönemde ona zaman ayırmadım ve onu ihmall ettiğim için. Okulu bitirmek için sınavlarım vardı, onlar ile uğraşınca kızın yanında olamadım ve destek olamadım
Olabilir edebilirsin o zaman gönlünu al eskisi gibi davranma tekrar hoşlanır ama hayatında kimse yoksa başkasını sevdiyse geçmiş olsun daha olmaz
Şu an hayatında kimse yok bildiğim kadariyla ve 1 hafta sonra 4.5 saat uçakla kendisin yanına gitcem onu görebilmek için ve orada 2.5 haftadan fazla kalacam ve onun buluşmasını bekleyecem
Anladım olur umarım
Zor ya takma
Abla kör kötük aşığım kendisine, ilk aşkım, takmamayi bırak, bütün gün onu düşünüyorum
Yani aşkı bittiğine göre büyük birsey yapmış olman lazım kimse kolay kolay bırakmaz vazgeçmez
Bak eğer ufak tefek bir ilgisizlikte bile kız seni sevmeyi birakmissa o kızdan olmaz sevmemistir
Bize neler yaptılar da sevmeyi bırakmadık 😄😄
Büyük bir şey olmadı, kendisi onu ihmal ettiğimi, yanında olmadığı ve okul, staj ve işe yoğunladığımı söyledi ve beni artık sevmediğini ve bir şey hissetmediğini söyledi
O zaman boş ver bizi aldatilarda belki bir gün döner affederiz dedik geçti artık gençlikte oldu zaten
Oo sizin durum biraz farkliymiş gerçekten. Kendisi mi dönmedi peki? Ben de artık bir şey yapmiyorum, kendisiyle en son konuşmamız üzerinden 2 haftadan fazla geçti, 1 hafta sonra kendisin olduğu şehirde aylar öncesinde tatil almıştım ve ona gitcem sanırım ve kendisi o kadat yol gelmeme rağmen gelmeyeceğini söyledi
Boşa uğraşıyorsun sevilmedigini anladığında ki zaten hemen silmiş seni o gonul işleri öyle kolay değildir aklına benim yorumum gelsin
Tabi sen bilirsin yılların tavsiyeyi ablacığım
Evet ablacığım, benim de umudum yok ama gitmesem kafamda hep bir “acaba” olacak, “keşke gitseydim” diyeceğim. Gitsem, her şey çok çok net olacak artık.
Peki sen bilirsin
Zor ama imkansız değil
Nasıl peki hocam
Eskileri hatırtlatacak şeyler göster ona
Kendisiyle iletişim kurmamı istemiyor şu an ve 1.5 yıldan fazla bir ilişkiydi. 1 hafta sonra kendisinin kaldığı yere gitcem görme niyetiyle umarım tekrardan beni sevmesini sağlayabilirim ve yaptığım güzel şeyler ile eskiyi hatırlayabilir
Hatırtlat
Daha somut bir örnek verebilir misiniz peki?
Onun sevdiği şeyleri yap nerden bilim tanımıyorum ki aranızdaki iletişimi bilmiyorum yani
Thanks
edemesn
agliom
Büyü yaptır
Nasıl bir büyü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski o Büyülü anları hatırla ama asla o günkü kişi gibi davranma. İnsanlar değişir aşkım, o yüzden onu eski günlerin nostaljisiyle değil, yeni ve ışıl ışıl versiyonunla etkilemelisin ✨
Kendi hayatına odaklanıp enerjini yükselttiğinde, onun odağı zaten kendiliğinden sana kayacak 💅 Ona zorla kendini sevdiremezsin ama sende kaybettiklerini hatırlatabilirsin.
Peki siz tam olarak neden koptunuz, son iletişiminiz nasıldı tatlım? ☕💖