Bunların hepsi aile tanışmasından sonra ortaya çıktı, bunca zamandır böyle sorunlar yoktu. Sevgilim ailesine hastalık boyutunda bağımlıymış. Yeni aile kurma bilinci yok, ailesine beni getiriyor gibi. Aile tanışmasından önce ilişkiyi 2 kişi yaşarken şimdi ise ailesiyle evleniyor gibiyim huzur kalmadı. Hem ailesi olsun hem ben olayım istiyor, beni hep ailesine iteliyor, sürekli aramamı istiyor. Oldu o zaman, benim ailem de gelsin, topluca olalım. Ben nasıl kopabiliyorum? Evlenince onlara yakın oturup sürekli gitmek istiyor. Dışarı çıkınca beni ailesine bırakacakmış çocuk gibi, bunu da annesi demiştir. Çocuğumuz olunca annesi bana öğretirmiş nasıl bakılacağını 😂😂 Annesi en iyisini bilirmiş. Annesinin dolduruşundan sonra ortaya aile apartmanında oturabiliriz mevzusu çıkıyor. Annem de “Ailesi köle arıyor.” dedi. Annesinin yanlışını görmüyor, körü körüne bağlı. Annesi yaptığı halde “Annem yapmaz öyle şey.” diyor. Annesi manipüle edip çok müdahale ediyor. Daha çok şey, kısaca bu.
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide iki kişilik dünya kuramayıp olayı toplu konut projesine çevirmeleri tam bir kabus gerçekten! Annen aşırı haklı, burada yeni bir hayat kurmak yerine seni var olan düzene adapte etmeye çalışan bir kök aile bağımlılığı var.
Sınır çizemeyen biriyle ömür geçmez aşkom. Sevgi her şeyi çözmüyor maalesef, huzur daha önemli. Yol yakınken kendi ruh sağlığını koruman en doğrusu olmuş. Sen bu konuda son raddeye geldin mi, tamamen bitti mi senin için? 💖✨