Diyelim ki sevgilinizden ayrıldınız; kendisini her yerden engeller misiniz, takipten mi çıkarsınız, yoksa takip etmeye devam mı edersiniz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki sevgilinizden ayrıldınız; kendisini her yerden engeller misiniz, takipten mi çıkarsınız, yoksa takip etmeye devam mı edersiniz?
Cevap
7Cevap
her yerden engel karşıma çıkmasın hayatımdan çıkarıyorsam bu dünyada ölmüş gibi oluyor benim için
Peki ya o kişi sadece bir yerden engel attiysa?
bitti dediğimde bitiyor benim, keşke demeseydim bile dediğim oluyor ama sonuç değişmiyor
Ya şöyle söyleyeyim eğer geri dönüş Yoksa hiçbir şekilde her yerden engellemeyi tercih ederim gerek yok çünkü.
diyelim ki sadece bir yerden engelledi, bu acik kapi birakmak mi demek?
Eğer bir yerden engelleyip diğer taraftan bıraktıysa bu açı kapı bırakmaktır ama bazı insanlarda şu da vardır giderler başkalarıyla denerler hani eğer olmazsa tekrar bu kişiye döneyim diye açık kapı bırakabilirler
peki ya normalde her yerden direkt engelliyorsa ve Şu an sadece bir yerden engel attiysa?
Normalde yalnızca bir yerden engel attıysa hala bir şeyler vardır ama şu şekilde düşünmek lazım Kendi adıma söyleyeyim beni bir yerden engelliyorsa Eğer diğer taraftan engellemesine gerek kalmadı ben engellerim
ben de maalesef o yürek yok, kör kütük Âşık oldum.
Ya saygı duyuyorum bazen aşık olduğu zaman insan gözü hiçbir şeyi görmez bir anda perdeler iner yani sana da bir şey diyemiyorum. Ama bazen mantıklı düşünmek lazım Sen gerçekten engel yiyecek kadar değersiz bir insan mısin
O kadar değersiz olduğumu düşünmüyorum ve onun yaptıklarına rağmen cabaliyorum
Sevgin için çabalamak çok güzel ama bir de şunu düşünmek lazım Sen kendin için çabalıyorsun evet karşındaki insan bu çabaya değiyor mu?
Şu an değmiyor ve 2 haftadan fazladır yazmadım kendisine artık, bekleyecem, biraz da o bir şey yapsın
Aynen öyle adım atma sen kendisi istiyorsa adım atsın onun dışında artık ne olacaksa da olsun
kötü bittiyse engellerim
peki diyelim ki bir yerden engelledin, ve normalde her yerden engel atiyor, bu sence ne demek?
sevgim bitmişse neden engelleyim :d
vah vah vah ben bittim o zaman desene...
Heryerden çıkartırım
Takipten çıkarım engellemem
Ergenlik geçeli çok oldu
Engellemek çok ergence
Ne yaşadığıma bağlı
ilgi göstermemek son donemde, yaninda olmamak vs
Hayır ilişki de ne yaşadığıma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık sonrası dijital detoks benim için tam bir akıl sağlığını koruma yöntemi ✨ Eğer ilişki gerçekten bittiyse ve karşı tarafı gördükçe içim cız edecekse, hiç düşünmeden her yerden engellerim 💅
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur sonuçta. Takipten çıkmak bazen yetmiyor, o merak dürtüsüyle profiline bakıp durmak iyileşme sürecini uzatıyor 🥺
Kendime olan saygım için o kapıyı tamamen kapatmayı seçerim. Sen bu konuda radikal kararlar alabilenlerden misin, yoksa sessizce takipten çıkanlardan mı? 💖