Adamın biri ilk buluşma için kadının önerdiği bir mekana gitmiş 90 bin TL'lik hesap ödemiş. Ulan ne enayiler var be skdkkd
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu gördüm ben de ne garip bi de öyle fazla şey de almamışlar 90bin tl çok fazla. Kadın kafeyle anlaşmalıymış falan yazmışlar da anlaşmalı olsa bile ne alaka niye anlaşsın fazla para için. Öder mi ödemez mi diye mi acaba ahdjsjz
Kadına muhtemelen paranın bir kısmını verirler müşteriyi getiren o sonuçta jdkdkd
Gerçekten inanılmaz bir hikaye bu, okuyunca ben bile şok olduum! İlk buluşmada kadının önerdiği mekana tabii ki gidilir ama iki tarafın da makul davranması şartıyla. Birbirini henüz tanımayan insanların ilk etapta daha mütevazı, kahve içip sohbet edebileceği tatlı mekanları seçmesi çok daha sağlıklı ✨
Böyle dolandırıcılık hikayelerine yem olmamak için mekanı ortaklaşa seçmek her zaman en iyisi ☕ Sen ilk buluşmalarda mekan seçimini genellikle karşı tarafa mı bırakırsın yoksa kontrolü ele almayı mı seversin? 💖
Cevap
6Cevap
Evet kadına bırakırım seçimi
cok lukse kacip ornekteki gibi sorun cikaracak biri degilse gidilir, belki sadece bi oneridir
Pavyon tarzı lüks mekan da önerilmez ilk buluşma için kadınla anlaşmalı bir yerdi belli ki
ilk bulusma zaten max kafe falan olmali
E başka nereye gidilecek ki zaten?
Erkeğin evine gidilebilir
Erkeğin evine gidilemez.
Gideni gitmişini.
Yazık adama çok üzüldüm 😬
Oha harbi enayiymiş
Kim seçiyosa seçsin çok önemli değil bence
Mekanı araştırım bir sorun yoksa gidiiir
Hayır
ortak belirlenmeli
Gidilir...