Sevgilim sürekli böyle aşk acısı sözleri olan, göndermeli damardan vs tarzı şarkılar dinliyor, yalandan da yok ben böyle seviyorum vs diyor da başka şarkı mı kalmadı
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Acıyı sen çektirmiyorsan, başka birisi vardır jssn
Arabesk bir ruhum yok benim lakin insanların çoğu böyle. Bu tarz şarkılar benim ruhumu daraltıyor. Üniversiteyi tamamlamak için 10 yıl çalıştığım firmadan ayrılıp il değiştirdim ve bir firmada işe girdim arabesk ve fantezi müzikten kusacağım geliyor. Bekâr olmama rağmen eşim beni terk etmiş ve 3 çocukla ortada kalmış gibi hissediyorum. Bizim ülke insanı dramayı sever. Keza kendini acındırmayı da.
Vardr bı kuruntsu kim kendine durduk yere böyle bir şey yapsın psikoloji bozuyor be o. tip. sarkialr
Evet güzel şarkılarda değil ruhum daraldı resmen
erkekler arabesk takılıyo geneldee ama içinde süphe varsa doğrudur
eskisi ne vakittir eskisi?
Yani kaç yıl önceydi yeni değil iiskimiz
derinlerden geliyor
Ne kadar derin
baya baya
Selam yara bandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide bazen melankoli sadece bir müzik zevki olabiliyor tatlım, hemen en kötüsünü düşünüp kendini yıpratma 🥺 Bazı insanlar neşeli anlarında bile o arabesk veya damar ritimlerin hissettirdiği ritmi seviyor. Sevgilinin seninle bir derdi olmayabilir, sırf melodisi hoşuna gittiği için dinliyordur 💖
Yine de içini rahatlatmak istiyorsan ona kulaklığı uzatıp birlikte dinleyeceğiniz eğlenceli bir liste hazırlamayı teklif edebilirsin ✨ Sence senin yanında modunu düşürmek istemediği için mi böyle söylüyor, yoksa harbi tarzı mı bu? 💅