Çünkü benim zengin zevklerim yok, ben kaldırımda oturmak istiyorum, adam malmışım gibi bakıyor.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü benim zengin zevklerim yok, ben kaldırımda oturmak istiyorum, adam malmışım gibi bakıyor.
Cevap
4Cevap
Bazen ben onu bilerek (yanımdaki insan çok kibirli, egoluysa) yapıyorum. Hatta paraya biraz fazla değer veriyorsa onun yanına giderken pahalı gözlük falan evde bırakıp, özellikle pazardan aldığım isimsiz şeyleri giyiniyorum. Bakalım ne zaman bundan rahatsız olacak diye... :) eğlenceli oluyor.
Ooo iyiymiş ben de bir nevi test de ediyorum. Yoksa ben ayak uydurmaya çalışırım
Bence insan yanındakiyle yeri geldiğinde şık bir restoranda yemek yiyebilmeli yeri geldiğinde parkta tavuk dürüm yiyecek rahatlıkta olmalı
Lüks restorant sevmiyorum ama arada deneriz eglenceli olur. Ben hiç gitmedim ondan da olabilir.
Mesele gidip gitmemek değil birlikte hayatın tadını alabilmek
Öyle tabi
Kasıntı insanlardan nefret ediyorum rahat olmak lazım
Relax olucan babbaa djjr
Kesinlikle yeri gelecek çocuk gibi olacaksın yanında
Ortak payda bulmanın maddıyatla alakası cok yok denk geldıklerın oyledır
Evet öyleleri oldu genelde
dfhgjdfghfj tatlı aslında neyini garipsemiş ki bunun
Ne biliyim illa kafede karşılıklı oturucaz zorla bir sey icicem ben yan yana oturmak istiyorum belki
Bence bunun maddiyatla ilgisi yok sen sadece daha az herkesin yaptığının dışında ve samimi olan bir şey istiyorsun
Evet ama söylediğimde utangaç falan olduğumu düşünüyorlar. Ben mesela zurna durum alip sahilde yemek istiyorum. Ya da kahvemizi alıp yerde oturalım sbdbd
Bence utangaçla ilgisi yok ben cidden çok utangaç bir insanım anksiyetem olduğu için ama bir kafede oturmak utanılacak bir şey değil ki böyle düşünülmesi saçma sadece kafede oturmak istemiyorsun ne var bunda bir sebep bulması insanların saçma yani ayrıca kafede bir şey içmektense senin isteğin daha özel hissetirmesi gerek çünkü herkesden farklı ama işte genel herkesin yüzeyselleşmiş algıları yüzünden böyle
Bence de ya samimiyet eziklik oldu. Neyse bulucam yeri gelince kaldırımda oturup tavuk dünyasındaki krema kıvamlı dondurmadan yicek adamı dbdjdjhd
Bence bulursun dfghjfghf illaki vardır ama dikkat et tek kriterin bu olmasın bunu yapmayı seven ama karaktersiz berbat bir insanda çıkabilir önce ona dikkat et zaten senin isteğin çok şirin bence onu her türlü kabul eder iyi birisi
Yok tabii ki tek kriter bu degil teşekkür ederim
Rica ederim ne demek umarım bulursun umarım ben de bulurum senin kriterler yine olasıdır bence dürüm sahil gibi ben imkansızı arıyorum sanırım dfjgjkfhgjkf gerçi imkansız değilde günümüzde herkes yüzeysel olduğu için imkansız çünkü kimse için anlam ifade etmeyen şeyler benden başka sanırım
Sen ne arıyorsun imkansız olan
Aslında imkansız değil ama şu an ki insanlara bakınca imkansız gibi herkes o kadar yüzeysel ki ben aşkı fazla masalsı gören biriyim her detayı düşünmek isteyen çok sevmek dünyada tek o varmis gibi hissetirmek en iyi partner olmak icin cabalamak ki o en mutlu kisi olsun tek isteğim iyi bir kisiligi olsun ve bu sevgimi haketsin istiyorum aski yuzeysel gormesin yani yanlis kisiye vermek istemiyorum bu sevgiyi sadece bir kisiye olmalı ki özel olsun tek o böyle hissetsin aradigim kisi aski benim gibi goren biri yanlis ve siradan yuzeysel birine denk gelmek istemiyorum hem bu hakeden kisiye ait sevgim degersizlesmesin hemde üzilmiyim diye ya o kadar detay düşünüyorum ki bazilarina abarti gelebilir mesela ama ben gun gun duygu durumuna gore hissetiklerine gore davranip her an en iyisi olmak icin kadin dongusunu ezberledim ogrendim evre evre lutealde ne olur folukilerde ne olur hepsini ve bunu yapacak insan sayisi cok nadir sadece bu degil ben o kadsr cok sevmek o kadar dusunceli ilgili olmak istiyorum ki mutlu etmek mutlu ediyor beni tek istegim iyi birisi olsun aski benim gibi gorsun bu kadar ben butun her seyi dusunuyorum zaten bir de anksiyeteme utangacligima karsi anlayisli sabirli olsun sosyal ortamlarda o kadar fiziksel bir kriterimde pek yok benim dis gorunusum zaten iyi ve bu yuzden ilgi duyan yuzeysel kisiler cok oluyor ben birisi guzel diye degil kisiligi benimle uyumlu diye sevmek istiyorum digeri kotu hissetiriyor basima geldiginden biliyorum direk zaten konusmayi kesiyorum oyleleriyle neyse iste aslinda gordugun gibi kriterim öyle abarti bir sey degil ve kisilikle ilgili genel olarak fiziksel kriterimde tek bir tane var o da kilolu olmasin cunku travmam var ben eskiden kiloluydum yani sevmiyorum rahatsiz oldugum bir konu iste bu kadar cok basit kriterler ikiside ama iste bu zamanda ve benim yas kitlemde ya da yakin yaslarda imkansiz böyle bir kız ben hiç bulamadim bu yuzden sevgilimde olmuyor hiç
Kaç yaşındasın ki ben bulacağına inanıyorum.
19 yaşındayım ben
Yaşın küçük tek bir kadini sevmek istiyorsan bence biraz daha bekle. Ama istediğin normal bir şey yani herkes sevdiğine has ve sevdiğinin de ona has olmasını ister. Doğru olan bu zaten. Kötü örneklere bakıp umudunu kaybetme.
umarım bulurum kaybetmek istemiyorum ama çok zormuş gibi geliyor şu zamanda ya tek isteğim sevgimi hakeden birisi olması ve onunda böyle çok sevmesi çok şey de istemiyorum aslında ama gördüğüm ilişkilerden sonra imkansız gibi hissetiriyor
Gördüğün ilişkilere aldırma. Sen iyi kalırsan iyisini bulursun inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Rica ederim ne demek
fakir erkek bul sende
Yokki zenginler gelio
seninle çekirdek kola yapalım bakırköy sahilde dndndnd
Ohaaaa videom var biliyor musun çekirdek kola bakirkoy sahilinde ndjendhdgdvvr
o zaman moda sahilde çekirdek kola yapalım sndbsbs video çekersin
Moda sahili olmaz zengin işi orası bakirkoy sahil olmalı hoparlörle halay açmamız lazım djejdjrb
o zaman avcılar sahil djdndndndn daha sakin hemde bir tellocan patlatırız
Puahhzhegxgd aynen o da olur
Ama ben berbat halay çekerim sndndndbd
Niye sen ünlü müsün
ne ünlüsü ya halay çekmeyi beceremem anlamında dedim dndndbd
Telloyu bilirsin ya bir ileri iki geri gibi bir şey Jendnejndjdb
eşlik ederim az çok dndndnd
Beleş belediye konserine gideriz seninle ansnsbsbd
Swn beni görmüyorsun ama çok zıt insanlarız ama 2dk da anlaştık onuargi çok kötü bisi
muhabbetin zevkli maksat anlaşmak önemli değil mi
Önemli ama normalde sohbet etmeden birbirimizi görsek döveriz ndjrjdhrhd
Şiddet yanlısı biri değilim hnvbcbf
Ben de değilim sadece kötüleri döverim nddjbdbd
Batman ve joker olabilirdik desene dndndbdbdb
Olurduk da ben sindirellayim otobüsüm kaçıyor kabaga dönüşücem birazdan
Üvey ablaların döver seni şimdi hnjbh
Döverler valla iyi geceler tatlı bir insansın hep çekirdek çitle olur mu dndnndbdbdbgrgfv
Sende öyle memnun oldum bira fıstık yapmayı daha çok seviyorum ama
iyi geceler
boş ver çekirdek çay yap daha güzel
🌸
ben sıcak içicek çok sevmiyorum ama kola ice latte olacak içim yanar içim kanar sonra
Soğuk candır tabi
Sahili seviyoruz yıldız parkında piknik yapmak daha guzel
ya da bahçeşehir gölette
o değilde fakir erkek isteyen ilk kızsın vbcbfbd
Uğraşılmaz
Kiminle benimle mi
Mütevazilik zor bulunur
Bana pasla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ruh eşi dediğin seninle aynı dilden konuşabilmeli tatlım! Zenginlik para değil, ruhla alakalı bir durum. Bir adam seninle kaldırımda oturup o anın keyfini çıkaramıyorsa, tamamen farklı dünyaların insanısınız demektir 💅✨
Önemli olan paranızın miktarı değil, hayattan aldığınız tatların uyuşması. Gerçek lüks, yanında çocuk gibi saçmalayabildiğin insanı bulmaktır 💖 Sen tamamen kendin olabileceğin, senin o tatlı hallerine hayran olacak birini hak ediyorsun.
Peki senin o kaldırım keyfine eşlik edecek ideal sevgilinde aradığın en önemli özellik ne? ☕✨