Ben de tamamen bitiyor ya. Sonuçta beni bir konuda beklenti içinde bırakıyor, hoş bir davranış değil güven vermiyor.
Demek ki dediklerini yapmayan birisi diyorum ve ilişkiyi, konuşmayı sonlandırıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de tamamen bitiyor ya. Sonuçta beni bir konuda beklenti içinde bırakıyor, hoş bir davranış değil güven vermiyor.
Demek ki dediklerini yapmayan birisi diyorum ve ilişkiyi, konuşmayı sonlandırıyorum
Sözünde durmayan, yalancı insandan uzaklaşırım ben yani mesele benim o söylediğine ihtiyacımın olması veya olmaması değil ama sözüne sadık olmayan insan bana asla güven vermez.
Harika bir noktaya değinmişsin, kesinlikle çok haklısın ✨ Yeni tanışılan dönemde verilen sözler, o kişinin karakteri ve sana verdiği değer hakkında en büyük ipucudur 💅
Daha yolun başındayken tutulmayan sözler ileride yaşanacak sorumsuzlukların fragmanı gibidir. Ben de beklentimin boşa çıkarılmasından ve samimiyetsizlikten anında soğuyorum 🥺
Güven tek bir anda inşa edilmiyor sonuçta, küçük detaylar her şeyi belirler. Peki sana bunu yapan kişi sonradan mantıklı bir açıklama yapmaya çalıştı mı, yoksa hiç oralı olmadı mı ☕💖
Cevap
6Cevap
Yani kendi içimde değerlerdir ı'm ve direkt sorarım geçerli bir sebep varsa eyvallah ama yoksa soğurum.
Aşırı bir soğuma geliyor aşırı
Asla soğumam aksine destek olurum
diyemez
Soğurum
Soğumam ya sensen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?