Yeni flörtümün 5 yıldızlı otel ve lüks tatil karşıtı tavrı sizce ne anlama geliyor?

Yeni flört etmeye başladığım birisi var, niyetimiz ciddi, o amaçla tanıştırıldık diyeyim. Beyefendi ile birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, bir hafta falan oldu, konu tatile, gezmeye tozmaya ve lüks yaşamaya geldi bir şekilde çünkü ben turist rehberiyim, haliyle hareketli ve sosyal bi yaşantım var. Neyse bu bana laf arasında beş yıldızlı otellerin gereksiz olduğunu, sabahın köründe kahvaltıya yetişmek için o kadar erken kalkmaya gerek olmadığını, tüm gün otele bağlı kalmamak ve gezmek gerektiğini falan söyledi ama yeri gelir beş yıldızlı da kalınır, yeri gelir pansiyonda kalınır falan diye konuyu tatlıya bağladık. Kendisi bu arada doğal hayat seven biri, bana göre sade birisi ve sessiz ve ketum ayrıca. Şimdi asıl soru, bu tatil muhabbetinin üstüne bana bir video gönderdi, videoda bir Dr, 40 yaş üstü insanların uzak durması gerekenler listesi vardı, maddelerden birisi beş yıldızlı otelde konaklamamaktı :) Bu yaptığı hoş bir şey mi sizce, amacı ne
Yeni flörtümün 5 yıldızlı otel ve lüks tatil karşıtı tavrı sizce ne anlama geliyor?