Yeni flört etmeye başladığım birisi var, niyetimiz ciddi, o amaçla tanıştırıldık diyeyim. Beyefendi ile birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, bir hafta falan oldu, konu tatile, gezmeye tozmaya ve lüks yaşamaya geldi bir şekilde çünkü ben turist rehberiyim, haliyle hareketli ve sosyal bi yaşantım var. Neyse bu bana laf arasında beş yıldızlı otellerin gereksiz olduğunu, sabahın köründe kahvaltıya yetişmek için o kadar erken kalkmaya gerek olmadığını, tüm gün otele bağlı kalmamak ve gezmek gerektiğini falan söyledi ama yeri gelir beş yıldızlı da kalınır, yeri gelir pansiyonda kalınır falan diye konuyu tatlıya bağladık. Kendisi bu arada doğal hayat seven biri, bana göre sade birisi ve sessiz ve ketum ayrıca. Şimdi asıl soru, bu tatil muhabbetinin üstüne bana bir video gönderdi, videoda bir Dr, 40 yaş üstü insanların uzak durması gerekenler listesi vardı, maddelerden birisi beş yıldızlı otelde konaklamamaktı :) Bu yaptığı hoş bir şey mi sizce, amacı ne
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gecenil ablacım harika bir mesleğin var öncelikle, vizyonuna bayıldııım! ✨
Bu durum aslında tam bir yaşam tarzı çatışması sinyali veriyor. Beyefendi kendi sade hayatını ve konfor alanını sana tatlı tatlı empoze etmeye çalışıyor olabilir. O videoyu atması da "bak bilim bile beni destekliyor" deme çabası, yani biraz çocukça bir haklı çıkma çabası diyebiliriz 💅
Bence seni manipüle etmek değil de kendi dünyasına çekmek istiyor. Peki senin bu konudaki esneklik sınırın ne kadar, onunla pansiyonda kalmak seni gerçekten mutlu eder mi? 🥺💖