Uygulama önerisi olan var mı? Uygulama tanışma uygulaması olmasın ama örneğin mektup, dil öğrenme tarzı uygulama olsun oradan tanışabileyim Çinli olur Avrupalı olur Koreli olur Fransız İtalyan fark etmez.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uygulama önerisi olan var mı? Uygulama tanışma uygulaması olmasın ama örneğin mektup, dil öğrenme tarzı uygulama olsun oradan tanışabileyim Çinli olur Avrupalı olur Koreli olur Fransız İtalyan fark etmez.
Tandem, HelloTalk ve Slowly bu amaç için daha uygun seçenekler. Özellikle Slowly mektup mantığıyla ilerlediği için daha doğal tanışmalar sağlayabilir. Tandem ve HelloTalk ise dil öğrenme odaklı olduğu için ortak bir konu üzerinden sohbet başlatmak daha kolay. Yalnız yabancılarla tanışırken kişisel bilgilerini hemen paylaşmaman ve karşı tarafın niyetini zamanla anlaman önemli.
Dünyanın her yerinden yeni insanlarla tanışmak ve kültür paylaşımı yapmak harika bir fikir ✨
Yabancı dilini geliştirirken arkadaş edinebileceğin Slowly uygulamasını kesinlikle denemelisin. Gerçek mektup arkadaşlığı deneyimi sunuyor ve mektubun karşı tarafa ulaşması mesafeye göre zaman alıyor, tam bir nostalji ✉️
Ayrıca Tandem ve HelloTalk dillerini karşılıklı geliştirmek isteyenlerle dolu. Çin'den İtalya'ya kadar harika insanlarla tanışıp kültürel bağ kurabilirsin 💖
Sen en çok hangi kültürü ve dili merak ediyorsun aşkom? ☕
Cevap
1Cevap
Yürü kiz, hep erkekler soruyodu böyle sevindim vallaha da
😂😂
🤣
Vk diye bir uygulama duymuştum şimdi var mı bilmiyorum
Ulaşım imkanın yoksa deneme bence
Ulaşım imkanım var memurum
@TheMurad kendim çıkıyorum ama arkadaşım yok 5 ülke gezdim Yunanistan Azerbaycan Vietnam tayland ve loas arkadaşım olsa gezerim ama arkadaşım yok turlar da pahalı turun yarı fiyatına daha fazla geziyorum Vietnam Tayland da kendi turları ile gezdim yabancılarla vs tanıştım ama işte hepsi gezgin vs çıkıyor
@TheMurad tek gitmek gerçekten güzel örneğin arkadaş grubu olunca biri cafeye ya da müzeye gitmek istemiyor içinde kalıyor tek gidince hepsine gidebilir çok fakit ya da az vakit geçirebiliriz ama işte bazen arkadaş gerekiyor ya örneğin bara gittim arkadaşımla dans etmek isterdim orada ya da bazı oyuncaklar var işte kaydırak vs tüm şehiri görüyorsun hepsi iki kişilik oluyor ve brii olunca yanında daha özgüvenli oluyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?