Sigortacı kadınla bile takipleşmiş. Partneriniz üniversiteden, kurslardan vs karşı cins arkadaşlarıyla sosyal medyadan takipleşmeye ve eklemeye devam etse ne tepki verirdiniz
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sigortacı kadınla bile takipleşmiş. Partneriniz üniversiteden, kurslardan vs karşı cins arkadaşlarıyla sosyal medyadan takipleşmeye ve eklemeye devam etse ne tepki verirdiniz
Cevap
7Cevap
Olmaz derdim tabii ki. Gereksiz yani eklemesi. Ortamda bulundu diye illa eklemesi ve hayatına alması mı lazım
Kendisi öğretmen ve konferanslarda vs ha bire ekleyip ben o amaçla konuşmuyorum diyor fotoğrafçılık kursundan üniversiteden sigortacı kadını vs bile eklemiş gittiği her yerden kadın erkek insan ekliyor
Ben kendim asla eklemem tanıdık olmazsa hele hiç. Sizinki istek atmıştır herhalde ve buna şiddeyle karşıyım sizinle aynı fikirdeyim
Bende erkeklerle arkadaş olabilirim ama belli yaştan sonra ilerdeki eşime saygısızlık olarak gördüm ve uzal durdum
Bende öyleyom açıkçası
Karşı cinsi takip edemez.
Kendisi öğretmen ve konferanslarda vs ha bire ekleyip ben o amaçla konuşmuyorum diyor fotoğrafçılık kursundan üniversiteden sigortacı kadını vs bile eklemiş gittiği her yerden kadın erkek insan ekliyor Çoğu kadın konuşmuyorum desede rahatsız edici ve daha önce eklediklerinin tüm postlarını fullemiş bu sebeple ilişkiyi bitirir gibi oluyorum ama rahatsız olmamı bilmesine tağmen kıyıpta öıkarmıyor bir kaç kişi çıkardı o kadar
Ekleyebilir... Takipleşebilir.. Önemli olan mesajlaşmalar olucaktır... Canımlı cicimli mesajlaşmalar olmadığı sürece bi sosyal medya herkese açık..
Bizim erkek ve kadınlara cidden kimse niye guvenmiyo jsjdjxjxj
Bu ilişki beni panik atak ve anksiyeteli bir insan yaptı sence sigortacı niye instagrama eklensin benimde arabam var
Jyjxjxjx erkeklere güven olmaz xhhx
Eski sevgilim olur
Kendisi öğretmen ve konferanslarda vs ha bire ekleyip ben o amaçla konuşmuyorum diyor fotoğrafçılık kursundan üniversiteden sigortacı kadını vs bile eklemiş gittiği her yerden kadın erkek insan ekliyor
kadın erkek insan ekliyor diyorsan normal işle ilgili olabilir
%90 kadın
Eşitse normal karşılanır ama bu hepsi kadın olduğu için normal değil aldatmaktır
Hayatında bir kadın varken sormadan rahatsız olduğunu bilerek eklemekte öyle değil midir bilmiyorum ben mi çok tutucuyum ama anormal
Eder
Eder evet
Kendisi öğretmen ve konferanslarda vs ha bire ekleyip ben o amaçla konuşmuyorum diyor fotoğrafçılık kursundan üniversiteden sigortacı kadını vs bile eklemiş gittiği her yerden kadın erkek insan ekliyor Çoğu kadın konuşmuyorum desede rahatsız edici ve daha önce eklediklerinin tüm postlarını fullemiş bu sebeple ilişkiyi bitirir gibi oluyorum ama rahatsız olmamı bilmesine tağmen kıyıpta öıkarmıyor bir kaç kişi çıkardı o kadar
Eder tabiiki
Kendisi öğretmen ve konferanslarda vs ha bire ekleyip ben o amaçla konuşmuyorum diyor fotoğrafçılık kursundan üniversiteden sigortacı kadını vs bile eklemiş gittiği her yerden kadın erkek insan ekliyor Çoğu kadın konuşmuyorum desede rahatsız edici ve daha önce eklediklerinin tüm postlarını fullemiş bu sebeple ilişkiyi bitirir gibi oluyorum ama rahatsız olmamı bilmesine tağmen kıyıpta öıkarmıyor bir kaç kişi çıkardı o kadar Sizce ben mi anormalim
Sen hakliskn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde karşılıklı güven çok önemli ama her önüne geleni eklemek de biraz sınırları zorlamak gibi be aşkım 💅 Sigortacıyı bile listeye eklemek bana bir tık fazla geldi açıkçası.
Benim sevgilimle aramızda bu konuda çok tatlı bir dengemiz var. Üniversite veya iş ortamından eski tanıdıklar elbette olabilir ama durduk yere yeni kişileri takibe almak rahatsız edici. Bence bu durumu kavga etmeden, tatlılıkla rahatsız olduğunu söyleyerek konuşmalısın.
Sen bu konuyu onunla hiç açıkça konuştun mu peki, tepkisi ne oldu? ✨💖