Ama konuşmalar falan çok düzgün, direkt ciddi yaklaşıyorsa sizce gerçek midir?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
24Cevap
Asla gerçek değildir biz kendi evimizde aile bireylerinin kullanmış olduğu su içilmiş bardaktan su içemiyoruz ki hiç bilmediğimiz adamın karılığını yapmış bireyle nasıl evlenelim Kimse evlenmez demiyorum boşanmış birey boşanmış bireyle evlenir bekar birisi bekar ister
Mağarada mutluluklar o zaman kuzum mu yaptık ne yaptık yani kafaya bak ya onun bunu kullandığı bekarlarla evlenin siz doğru teknoloji o kadar ilerledi ki hiçbir zaman bundan emin olamayacaksınız en kapalı sen dindarı düzgün görüneni bile tam tersi birisi olabilir
Ayrıca da bu tarz söylemlerin bizim gibi insanları nasıl yaraladığını bilip bilmeden konuşmayınsınmışlığın kibri diyoruz biz bunu
Bakireyle evleniriz diye ne bir düşüncem var nede öyle bir şey yazdım hiç bilmediğimiz adamın bozduğu bireyle evlenmeyiz değil karılığını yapmış yazmışım yemek yap bulaşık yıka çamaşır yıka onun soyadını kullan onun parasından nasiplen gözünğ onunla kapatıp onunla aç onun anne babasının elini öp gelinlik giymenin hislerini bil heyecanı yaşanıp bitmiş olsun fakat daha damatlık giymenin ne hissettirceğini bilmeyen başka adama baba demenin nasıl bir duygu olduğunu bilmeyen başka kadına anne deyip elini öpebilir mi deneyimlememiş adam Ben sana kendimi nasıl anlatabilirim ki 2 el telefon almışsın tarayıcı geçmişi silinmemiş gece yatıp uyuyorsun eşin telefonu alıp kurcalıyor bir bakıyor aabooo p0rn0lar sanal seksler neler yapılmış kadın basar yaygarayı kocasına adam istediği kadar anlatsın ürünün eski sahibi yapmış etmiş izlemiş ben bunu sıfır almadım diye Yarın sende bir hastalık çıksa evlendiğin adamın çevresindekiler eski kocası hor kullanmış sana geldiğinde zaten çürüktü diyecek adam uykuyu düneği kaçıracak Yemek biraz tuzlu pişmişse bir lokma alıp esk kocan tuzlu mu yiyordu severdi ne kadar tuz atmışsın buna diyecek suratın 5 karış olacak Cicim ayı devri bitince yatakta igrenç telafuzlar kullanılmaya başlayacak az fazla bagırsan noldu kız bakire gibi çıyıktıyon seni açamamış ki eski kocan sayemde y2rrak yediğini anlıyorsun artık, aşkım söyle bakıyım o mu daha iyi m1kerdi ben mi m1k1y0rum falan Bekar erkekle evlenen boşanmış kadın çiftinde dünyamı zindan ettin kelimesini kullanan mutlaka kadın olur Ben senin iyiliğine fikir paylaştım seni gömmek erkeği yüceltmek için değil
Yani bu söylediklerini hangi kafayla yazdın bilmiyorum ama Terbiyesizliğin de annesikası yani gerçekten sen o zaman bilmediğin kaç tane adamın altına yatmış kişilerle evlen karı koca hayatı yaşasın dost hayatı yaşasın üstelik helal haram bilinci yok ayrıca da emin ol ben kimsenin parasından pulunndan nasiplenmedim tam tersi benim paramdan pulundan nasiplenildi o yüzden de ayrıldım bir nevi zaten ha sen bunu başkasına yemek yap başkasının anne babasına anne baba de gelinlik giy bilmem ne diye örneklendiriyosun ama bunlar zaten yaşamın gereği olan şeyler bir başkasına yapıldığı için ortak bir alan paylaşıldığı için ben kimsenin kölesi olmuyorum Allah akıl fikir ihsan etsin seni senin gibilere ve senin kafanda olan olanlara
Millet çocukluğuuyla evleniyor ikinci düğünü yapıyor gayet mutlu oluyor senin şu yaptığın ithamlara bak yazık gerçekten ama dilerim ki hayatın gerçekleri diyerek bana bu örnekleri veriyorsun ya acımasız bir şekilde bu lafımı da hiçbir zaman unutma seni görmedim tanımadım bilmiyorum inşallah bir gün öyle bir şeyle sınırsın ki şu durumda olan kadınlara melek gözüyle bakarsın çok ciddiyim sana şu an öyle bir ah ettim ki bir şeyi doğru üslupla söylemek var kırmadan söylemek var bir de bu şekilde karşındakinin bir insan ve kadın olduğunu unutarak konuşman var
Ve benden sana görmüş geçirmiş bir insan olarak hayat tavsiyesi vereyim hayatta hiçbir zorluk o kadar belli ki bu kadar keskin ifadeler kullanabiliyorsun hayat senin mağaradan ibaret değil hayatta iyi insanlar ve mutluluğu hak eden insanlar da var kimsenin alnında evlenmiş boşanmış olduğu yazmıyor ben tutupta kendime gidip boşanmış bir koca arayamam benim denklik ölçtüm de bu değil yani bir soru soruyoruz diye insanları fütursuzca eleştirme fütursuzca yargılama haddini kim veriyor size ya ona bakarsan ben de doğulu birisiyle olmak istemezdim konuştuğum kişi doğulu mesela benim ailem de kesinlikle o yöreden bir insanla olmak istemez ama hayat bir şekilde insanları karşılaştırıyor o yüzden ön yargıları kırmak gerekir tutupta bir şeyi bir kişi yaşadı diye bütün insanlar böyle ya da bir kişi böyle diye bütün insanlar böyle diyemezsin ve bir evin içinde neler yaşanıyor neler yaşandı sen bunu bilemezsin
Ayrıca artık kimse düğün falan istemiyor direk nikah kıyıyor sen buraya gelmişsin gelinlik damatlık yok anne baba deme hissiyati bilmem ne lan millet evlenince anasıyla babasıyla görüşmüyor sen kalkmışsın bana canım canım örnekler veriyorsun ya vallahi Allah akıl fikir versin ya
Hic briini bulamiyorsa nasil olursa olsun kadin. istiyorsa anca oyle o da nadir yani onun disi istemez diye dusunuyorum
Yo öyle çirkin birisi değil işinde gücünde daha önce de sevgilileri olmuş ki ben de dış görünüme önem veren bir insanım bir kadın olarak nasıl böyle bir yargıda bulunabiliyorsun onu anlayamadım kadın olsun olsun da ne olsun birini bulamıyorsa demek ne demek ben mi ağlayacağım öyle bir adamı onun beni almasını geçtim
Sana demiyorum kardesim ben erkeklerin genel yapisini soyluyorum hepsi oyle daha once biriyle olan kizi kadini dulu kimseyi begenmiyorlar ama kendileri herkesle yatip kalkinca bekar genc ariolar mukemmel zeka ben bunu anlatmaya calsiiyorum hersey esit olmali erkek icinde kadin icinde dedigim gibi ben GENEL KONUSTUM
İstisnalar kaideyi bozmaz bu tip önyargılar kafa yapıları yüzünden kaç tane ihtimali ortadan kalkıyor insanlar birbirini tanımaktan aciz
Aynen
Bizim apartmanda var öyle biri. Kadının çocuğu var hatta..
Aaaa
Bir kaç yıldır evliler..
Çocuk yok ama işte yine de toplumdaki önyargı’dan dolayı kafam karışık
Elalem ne deri boş ver. Mutlu olduğun yolda ilerlemekten korkma..
açık kapı iyidir masrafsız kayacak demekki...
Siz böyle yorum yapma haddini nerede buluyorsunuz kendinizde pardon
Bu ne acımasızlık bu ne terbiyesizlik ya sizin ananız bacağınız yok mu Allah aşkına
gerçekler acıtır canısı zamanla öğrenisin :D
Kapa çeneni terbiyesiz
pembe düşlere devam :D
Ya sktr gt benim canımı sıkma
akıllı ol çingenelik yapma gizli ye
Düş flan kurduğum yok evlenme meraklısı ya da koca meraklısı da değilim tamamen karşımdaki insan bu düşünce odaklı bir insan millet 30 yaşına gelmiş sizin gibi hayata kendi penceresinden at gözlükleriyle bakmıyor
Ya sen arsız arsız konuşurken bir şey olmuyor ama ben çingenelik yapınca mı sorun oluyor
yorum sordun gerçekleri yazdık. dener görürsün kim haklı...
Amcacım senden hayat felsefesi olacak nasihatlar sormadım babam yaşındasın 5 sene sonra babam yaşına gelecek adam evlenmiş boşanmış kadın hakkında kanıya varmayıversin
umut fakirin ekmeği demişler :D namık kemalde hayalle yaşayanı bir kez hayalsiz yaşayanı iki kez demiş sen hangisisin :D
Ya sg işine hadi dede olacak yaştasın boş yapma sana fikir soran olmadı
verecek cevabın olmayınca böyle çingenelik denersin ama onuda beceremiyorsun canısı
Sana verecek çok cevabım var ama gerek yok
Niye düşünmesin şimdiki kızlar evlenmeden bi şeyler yaşıyor tek fark daha önce evlenmemeleri
Arkadaşıımm evlenmiş boşanmış bireyi neden bakire değil olarak kayda geçiyorsunuz tek geçmiş cinsellik mi evlilik demek p0rn0 çevirmek falan mı bir erkek boşanmış kadını almam deyince Konuyu şak kızlık zarıyla bağdaştırmak zorunda mısınız Daha önce nikah kıyılmamış isriyordur belki adam Hayal kurmuştur onca sene beni ben yapan soyumu sürdüren ifade eden soyadı mı alacak paylaşacak kadın diyerek aşık olmak istiyordur bu onurlu şerefli kavramı daha önce başka adamla yapmış kızlık soyadı bir başkası için değişmiş insanı istemiyor olabilir Düğün salonunda kendisi nasıl bilgisiz deneyimsiz acemi toynak bir gün geçirecekse karısı olacak kişide öyle geçirsin istiyordur 2 miz birden dans etmeyi bilemeyelim sendeleyelim istiyor olabilir adamın fantazisi vardır psikolojik delidir belki onu ilk ben beyazlar içinde göreyim nasılda yakışıyor gelinlik tenine beline ögreniyim istiyor olabilir Lütfen evlenip ayrılmış kadını bozuk şeftali evlenip ayrılmış erkeği soyulmuş hıyar görmeyin Hayat s3ks üzerine kurulmadı geçmiş deyince cinsel birliktelik olarak algılamayı kesin
@MedyumsamoLi06 sen niye atlıyon maydonoz
Bunu bu şekilde gören sizsiniz gri zekalı kurduğun fanteziyi anlatıyorsun belli ki
İnşallah bi gün evlenip boşanırsın da seni de bu şekilde ötekileştiren birileriyle muhatap olursun. Gğxellüimi görse kapımda köpek olacak burada romantizm çeviriyor geri zkalı
şu an görüştüğün adam seninle evlensin düğün yapmasanız bile Ata cumhuriyet altını 5 ona 5 sana takmazsam 7 ceddimi... söverek ansınlar Olurda şeş kaza cidden evlenirsin Evlendikten sonra adamın anası ölünce cenazeye lütfen beni çagırın Ben size gelmeden geleceği yazmıştım diyeceğim
Nasıl bu kadar acımasız konuşabiliyorsun korkunç. Sınanmamıslıgın kibriii demekki hayatta kötü insanlar da varmış. Yazık kafana
@MedyumsamoLi06 knk o kadar çok evlenen insan var niye kötü yorumlarınla insanları üzüyorsun onu anlamıyorum ayrıca etrafımda da o şekilde evlenen insanlara şahit oldum iki taraf birbirlerini seviyorsa kimseye laf düşmez
Yok şu an gerçekten nasıl bi kalbi kırdıgını bilseydi bu şekilde konuşabilecek mi iyidi acaba çok merak ediyorum.
Bu kafada ki insanlara hiç bişey anlatamazsın boşuna yorma kendini inşallah bi gün sınanmaları dileğiyle
Hayatımda 77 kadın arasında 7 sini sevdim 1 tanesine aşık oldum nişan yüzüğünü taktım nikah günü alınırken eski kocası intihar etti bizim düğün önce ertelendi (40 ı çıksın falan öyle evleniriz diye bekledim) sonra iptal oldu benim ilk aşkım evlenmiş boşanmış kadın'dı
Valla sıktım ve Allaha havale ediyorum
Senin eski nişanlın eski kocasının yasını tuttu diye ben niye suçlu oluyorum, eski eşim gebersin umrumda bile olmaz ve ayrıldık ayrılalı bi gün bile özledim aklıma da gelmedi. Her olayı kendinizle bağdaştırmayın
Sana hiç bir an bir saniye bile suçlu demedim ben seninle evlenmem demedim seni üzmek istiyorum'da demedim sürekli sen ezbere konuşup durdun belki ben zaten evlenmiş boşanmış biriyle evliyim çocuğum var hakkımda 1 adet bilgiye sahip olmayıp laf saydırıyorsun güzelliği mi görse kapımda köle olur falan belki pasifim gay ım Ben yorumları mı sevgilinin gerçek yüzünü erkenden gör diye yapıyorum sen ısrarla sana sataşıyorum öteleştiriyorum sanıyorsun Asla gerçek değildir diye başlayan yazıda gömdüğüm hayatındaki adam mı olur sen mi olursun Eski nişanlım ilk aşkımdan en sonunda bahsettim ki şu an bari anla boşanmış biriyle ölsem evlenmem kafasında değilim neslin zihniyetini gün yüzüne çıkaracak zorlukları yazıyorum Eski kocan için gebersin umrumda olmaz diyorsun ya Yeni kayınvaliden sana dul dediği an başlayacaksın şu karı geberip gitseydi demeye bu yeni kocana ne kadar büyük kahp3lik olacak Erkek beyni nedir biliyor musun Ahmet honda almış elinde patlamış zarar etmiş ben honda almam Bu beyin ilişkide neye yitiyor biliyor musun Bu Karı Ne s1k1me Kocasıyla Ayrıldı Ahmetin sürdüremediği evliliği bende sürdüremem kesin bir pislik çıkacak bu sevgilimden en iyisi zevkime bakıp geçiyim Sana gardını indirme maf olacağın bir oyunun fragmanında olabilirsin diyorum işin özü
Eee evlenmiş boşanmış birisiyle evliysen ne boş boş konuşuyorsun. Ha söylediğin gibi gaysen de asıl o senin * herkes senin gibi ahlaksız değilki dul erken ayrıca? Benim durumumu bilip bunu sorun etmeyecek şekilde olur zaten olursa
Ayrıca da sevgili filan değiliz şu an tanışma aşamasındayım. En başında önlemimi almak durumumu başından belirttim inançlı bi insanım zina yapmayacsgomı en başından belli etttim tanışıp konuşup güzel vakit geçirdim arkadaş olurum. İstemediğim bişeyi de kimse bana zorla yaptıramaz. O açık kapı görüp girmeye çalıştığınız kapıyı ben en basımdan kapattım. Artık nasıl bi evliliğin içindeysen saldırıp durmuşsun yazık eline üzüldüm bu söylemlerinden habersiz
Şimdi'de beni evli sandın algıladın bravo Sen mecazi terim nedir ögrenmemiş nesilsin anladım 0kutan türk dil ve anlatım hocanı s1k1y1m
Ben her yazımda evlenmiş boşanmış yazdım dul yazmak kısa evlenmiş boşanmış yazmak uzundu yinede üşenmedim karşımdaki farklı algılamasın incinmesin diye Dul diye hitap edecek olan evlenceğin erkegin anası Ben geri kafalı değilim eşi ölen dul kalır ayrılan değil aman ya neyse Yazan şahış ın kimin tarafında olduğunu kimin iyiliğine laf veriyor olduğunu anlamayacak kadar beyninde anksiyete var Sormuşsun konuştuğum adam evlenip yuva kurmak için mi görüşüyor bekar bir adam evlenmiş ayrılmış kadınla gerçekten ciddi düşünebilir mi diye Bende asla düşünmüyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar demişim bitti
Sana göre öyle? Bir sürü yatıp kalkam kişi varken bana mı dayı diyecek cahil cahil konuşuyorsun Benle laf yarıştırma yorum da yapma artık.
Bu arada fotodaki sensen gay olduğun çok belli senin yorum yapmaya hakkın yok
Boşanmış bi kadına ön yargılı davranabilir. Neler yaşadığını çok iyi bilmesi gerek
Konuştuk bunları zaten direkt bunları sordu
Seni bu şekilde kabul ediyor mu?
Geçici heves olmasın bu?
Hayır
Pekş
30 yaş üstü erkekler artık buna olumlu bakıyor bir arkadaşım evlendi çocuklu birisiyle
Sesli güldüm, kendisine saygısı yoktur muhtelemen.
Yo hiç öyle biri değil gayet inançlı düzgün işinde gücünde? Bunu sormamın sebebi fikir almak istemem neden bu kadar terbiyesiz bir yorum yaptın onu anlayamadım
Gercekten seviyorsa dusunur
Rahatina düşkün sosyal biriyse olabilir gelenekçi ise kesinlikle olmaz
Olabilir neden olmasın
Çoçuğu falan yoksa olabilir belki
Sevgi varsa sınır yoktur
Genelde olmuyor bu ilişkiler patlıyor
neden olmasın. insanız her şey mümkün
düşünür ama ailesi yüzünden ciddiye gitmez
sevket dusunmustu sevket gibi enayiyse dusunur.
Düşünmez
Sürmez o iş
evet öledır
ümkün
Belli Olmaz
Düşünür yavru niye düşünmesin
Niye olmasın olumsuz olma
Düşünür bence çok fazla örnekler var etrafımda
Olabiliyor...
Neden olmasın
Bence düşünmez
Hayır ciddi düşünmez
Sirf seks dusunur
Hiç sanmıyorum
düşünebilir
çoğu düşünmez
Gerçektirrrrrer
Düşünürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten düşünebilir, neden düşünmesin ki ✨ Kalpler birbiriyle uyuştuysa geçmişteki imzaların hiçbir önemi kalmıyor. Ciddi yaklaşıyor, sana değer veriyor ve iletişiminde dürüst bir çizgi çiziyorsa kesinlikle niyetinde samimidir 💖
Biz kadınlar bazen fazla detaylarda boğulup anın güzelliğini kaçırıyoruz. Kendine ve aranızdaki bağa güven lütfeeen 💅 Onun bu net tavrı karşısında sen ne hissediyorsun, peki hislerine güveniyor musun 🥺☕