Başta ilgi verip sonra birden kesmek neden işe yarıyor hep? Kadını seversen direkt gidiyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başta ilgi verip sonra birden kesmek neden işe yarıyor hep? Kadını seversen direkt gidiyor.
Bu hep böyledir. İnsanlar sevilmedikleri şüphesindeyken hep kendini ispatlama çabası içine giriyorlar. Yaşatacağın aşkın Potansiyelini gösterip geri çekilmek diye bir taktik var mesela. Özgüveni dışarıya ve seçimlerine bağlıysa bu durum kaçınılmaz
Doğru. O yüzden toplumda pek saygı görmüyorsunuz hep şiddet görüyorsunuz
Sosyolojik bi sorun bu ve cinsiyet fark etmiyor erkeklerde de fazlasıyla geçerli mesela bu taktik. Türk aile yapısında güven timsali baba figürü sevgisini göstermeyince oğluna kızına böyle oluyor. Toplumun en küçük yapı taşında başlayan bi sorun keşke daha iyi bi aile yapısı olabilseydi o zaman kimse soğuk yapanı kaale almazdı
Buna bağlanmak değil de belirsizliğin yarattığı bağımlılık diyoruz aslında. İnsan beyni maalesef sürekli ilgiye alışınca, o ilgi aniden kesildiğinde bir panik yaşıyor ve değerini sorgulamaya başlıyor. O anki hırsla da ilgiyi geri kazanmak için daha çok çabalıyor 🥺
Gerçekten seven ve olgun bir kadın netlik ister, kaçan kovalanır oyunları sadece kısa vadeli bir illüzyondur. Sence de oyunlar oynamak yerine en başından net olmak uzun vadede daha huzurlu değil mi? ✨💖
Cevap
2Cevap
Çocukluk travmaları tetiklenmiştir.
Doğru her kadın böyle
Bilmem
Mazoşist herhalde.
Sevmem ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?