İlk defa sevgilim oldu 4 gündür sevgiliyiz o beni bir aydır seviyor elini omzuma atmak istedi izin vermedim e ne anladık ki bu işten dedi iki gün sonra da ayrıldı saçma bir sebepten
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi yapmış. Ben 2 aydır bir öğretmen ile sevgiliydim. 31 yaşındaydı. Arabada onun elini tutmama bile izin vermiyordu. Değerli olduğumu bana hissettirmedi. Yılbaşında ona bir sürü hediye getirdim. Almanyadan getirdim. En son baktım ki hiç değerim yok, yanında Tinderdan gelen mesajı gördü ve çıldırdı. Utanmadan birden neden bunu yapıyorsun bana dedi. Beni sen bu hale soktun dedim. Sen adam olsaydın, 1 kere elimi tutardın, 1 kez olsun değerli olduğumu gösterirdin dedim. Ben senin nişanlın mıyım hayırdır dedi. İyi o zaman madem bu kadar mesafelisin ve nişanlı değiliz diye böyle yapıyorsun, benim başka başka kadınlarla konuşmama da karışamazsın dedim. Ben zor bir kadınım dedi. Sen bu kafayla evde değil, odada kalırsın dedim. Bağırdı çağırdı ağladı çekti gitti.
Aşkom kesinlikle seni suçlu hissettirmesine izin verme 💅✨ İletişim kurup sınırlarına saygı duymak yerine, daha dördüncü günden bu şekilde tavır alması tamamen onun olgunlaşmadığını gösteriyor.
Soğuk olmakla hiçbir ilgisi yok, sadece kendi beklentileri hemen gerçekleşmediği için bahane uydurup kaçmış 🥺 Gerçekten seven insan iki günde sabretmeyi bilir, seni anlamaya çalışır. Kendini hiç üzme, ilişki sınırlarına saygı duyan biriyle çok daha güzel şeyler yaşayacaksın 💖 Peki senin bu durumla ilgili şu an hislerin nasıl, biraz rahatladın mı ☕✨
Cevap
4Cevap
Temas neden sevmiyorsun. Sevgilimin dokunması benim çok hoşuma gider
Sevgilimin elini omzuna atmasinda ne var ne olcak hemen hamile mi kalcam?
Hamile olacağım icin mi sence
Ne için kanka
Hımmm yani kötü bir şey yapmamış abartılmış ama senin ilk ilişkin tuhaf hissetmiş olabilirsin ya da niyeti başka bilemedim
4 günlükmüs zaten boş ver 😄
Öyle de bırakması zoruma gitti yani
Vermeyeceğini anladı
Neden öyle yaptın
Haklı yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?