- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayYanlışın var kadınlar sadece tipe bakmazlar bunun yanında maddi durum, statü gibi şeylere de bakarlar yani bunun aksini iddia edenler olacaktır elbette ama gerçekler böyle. Biz erkeklerde birçok şeye bakıyoruz bu bir gerçek ama erkekler kadınlar gibi bu konuda kendisini kandırmıyor, yalan söylemiyor.
Bir kadın bir erkeği beğendiyse kendince yakışıklı bulduysa aşkla sevebilir bu durumda para ve statü bazen kısa vadede geri planda kalabilir. Kısa vade dedim çünkü evlenince diğer hususlardan kaynaklı da problem çıkabilir.Bir kadın bir erkeği beğenmemişse ama o erkeğin parası, statüsü varsa bu kezde mantıksal yaklaşıp o kişiye yine yanaşırlar ha gözü dışarıda olmaz mı muhtemelen olur çünkü yanındaki onun için bir araçtır sadece ama nihayetinde o insanla da birlikte olurlar.
Erkekte bunların hiçbirisi yoksa zaten şansı da yoktur çünkü bunlara bakmayan kadın sayısı çok çok azdır.
12 Yorumla
Soran1 ayAynı şeyden bahsetmişiz. yani erkeğe bakış açıları statüsüne parasına göre değişiyor. bu da iki yüzlü odluklarını gösterir. yani karaktersiz erkek var ama parası var o zaman tamam evlenirim diyorlar.
- 1 ay
Aynen öyle. Bende zaten bir tık ironik yaklaşmak istedim yoksa dediğin gibi aynı şeyi söylüyoruz. Herkes tipe bakar bu bir gerçektir yani aksini iddia eden insanları samimiyetsiz buluyorum. Şöyle düşün benimle tanıştıysan uzaktan benim karakterimi, huyumu suyumu zaten bilemezsin ve tek görebildiğin şey ya fiziksel görünüşüm ya da giyim kuşam belki araç vs varsa maddi durumum hakkındaki izlenimi olabilir.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayKızlarda mantık aramak ne kadar doğru peki bu düşünce yapılarındaki kızlarda o kadar işte
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayTip bile kurtarmıyor artık hem tip hem maddiyata bakıyorlar
12 Yorumla
Soran1 aykarakter hariç her şeye bakarlar
- 1 ay
Aynen kankam
1 ayBataklıkta gül bulamadığın için bataklığı suçlama. Benimde çevremde temiz adam yok diyen binlercesi var. Temiz kadın yok diyende var. Ama bu şekilde ön yargılı değilim. Tamamen bulunduğun çevreyle alakalı. Ya da ilgilendiğin kişiler o şekilde kişilerdir. Farkında değilsindir bazı özellikler istiyorsundur karşı taraftan ama istediğin o özellikler devamında diğer o sevmediğin özellikleri de barındırıyordur. Farkında olmadan belki hep aynı kişilere yöneliyorsundur. Kadınlarda yapıyor bunu erkekler de.
16 Yorumla
Soran1 ayÖn yargı değil bu gerçekler. ve istediğim kişiyi de suçlarım bana kalmış o.
- 1 ay
Yani ne düşündüğün ve hissettiğin konusunda değiştirmek gibi bir derdim yok. Her kadın hakkında yorum yapan bir adamın çok geçmişi vardır kanısı oluşuyor bende. Aynı şekilde kadınlar içinde böyle düşünüyorum. Umarım karşına aradığın kişi çıkar yine de ne diyelim 😊
Soran1 ayHer kadın demedim zaten çoğunluk dedim genellemenin mantığı budur :) istatistik varsa ben sadece istatistiği söylerim gözlemlerimle. Ayrıca geçmişim yok zaten sorunun açılma amacı da bu temiz erkeklerin sevilmeme nedeni.
- 1 ay
Bilmem. Ben ayrıca hassasiyet gösteriyorum bu konu için. Çevremde hassasiyet gösteren çok fazla tanıdığım kişi de var. Ben karşı tarafta aradığım özelliklere göre de kendime dikkat ediyorum. Hayatımda belki birileri hiç olmayacak ama kendime olan saygım var ve yoğun ilişkileri, tensel durumları ve telefon konuşmaları chatleşme de dahil girmiyorum bu durumlara.
Soran1 ayHer kadın sizin gibi değil işte maalesef.
- 1 ay
Aslında dengeli bu durum ama burada ya da sosyal ağlarda bu tarz kişilere denk gelmek zaten zor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
u 1 ayHer kadını bir kefeye koyarsanız yol almazsınız erkekler bunu bir anlayin yaaa
68 Yorumla
Soran1 ayGördüklerimi aynı kefeye koyuyorum sadece.
- 1 ay
Aynıysalar köy tabii
- 1 ay
Farklısını görmemişiz demek ki abla
- 1 ay
@birikintikonisi annen yaşındayım senin kadar oğlum var. Kendimden bahs etmedim evladım.
- 1 ay
Bende o yüzden abla diye hitap ettim zaten yanlış bir şey mi dedim teyze mi demeliydim?
- 1 ay
@birikintikonisi evet teyze demeliydin
Soran1 ay@birikintikonisi Sorumda üyelerin yorumlarına atlama.
- 1 ay
Tamam teyzecim
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erkekler içinde geçerli aynı şey dış güzellik ve cinsellik için yaklaşıyorlar sadece.
11 Yorumla- 1 ay
Sende cinsellik yaşama o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 66,5b cevap paylaştı. Parası olan sevilir, tipi olan sevilir , firlamaysan daha çok sevilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 22,2b cevap paylaştı.
u 1 ayKim demiş sadece tipe baktığımızı?
17 Yorumla
Soran1 ayBir gün bile iltifat almadım. ben diyorum.
- 1 ay
Yalan söyleme 😂
Soran1 ayNe yapayım kurana el mi basayım 😂
- 1 ay
Çarpıl da gör :D
Soran1 ayÖyle :D karşı cins arkadaş olduklarım hiç yakışıklısın demedi. ama gelip bana başka karşı cins arkadaşlarını övüyorlar. sövmemek için zor duruyorum.
- 1 ay
Nankör Barış djfj
Soran1 ayNerem nankör yav sdfdf
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
m 1 ayKalpteki sevgiyi görmeyen eşektir hfjjf
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 aySevilmez o erkek sadece kullanılır
10 Yorumla "Kadınların sadece tipe ya da paraya baktığı iddiası koca bir yanılgıdan ibaret. Ben bir adamı sevdim; ne parası vardı ne de dış görünüşü. Kalbimi çalan sadece sevgisi, ilgisi ve bana hissettirdikleriydi. Fakat zamanla anladım ki, içindeki yetersizlik duygusunu aşamamış bir erkek, seni bir gömlek üstün gördüğünde sevmeyi bırakıp seni küçültmeye çalışıyor. Başkalarının yanında beni aşağılayarak, değersizleştirerek ve aklınca kimsenin beğenmeyeceği bir kalıba sokmaya çalışarak kendi komplekslerini örtmeye kalktı.
Ne yazık ki bir erkeğin içindeki yetersizlik hissi ve aşağılık kompleksi, onunla kurduğunuz bağı zehirliyor; o aşk gösterileri bile karakter eksikliğini kurtarmaya yetmiyor. Şimdi soruyorum: Bir kadının sırf samimiyetle sevdi diye kendi değerinin, seviyesinin ve vizyonunun altında kalıp bu eziyeti çekmesi yerine; denk, eğitimli ve seviyeli birini istemesi suç mu?"
01 Yorumla
Soran1 ayİstisnalar kaideyi bozmaz. gerçekler bunlar.
Kadınların sadece tipe baktığını kim çıkardı? Bir erkekte öz güven yoksa, empati yeteneği sıfırsa, zekası ve sohbeti sarmıyorsa, değer vermekten ve ilgiden bir haberse... İsterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun, ne işe yarar? Dünyanın en güzel ambalajının içine boş koli koymak gibi bir şey bu. Kendi yetersizliğini veya sığ düşüncelerini *kadınlar sadece tipe bakıyor diyerek genelleştiren, bu ön yargıyla hareket eden bir erkeği bir kadın ne yapsın mesela?
Erkek elbette sevilir ama tipiyle sadece kapıyı açar, içeri girmesini ve orada kalmasını sağlayan şey karakteridir, duruşudur..
03 Yorumla
Soran1 ayO zaman tüm karaktersiz ve kötü erkeklerin sevilmesine ne diyeceksin?
- 1 ay
Ona "sevilmek" denmez, manipüle edilmek veya yanlış kişiye denk gelmek denir. Karaktersiz insanlar kendilerini başta çok güzel saklar yüksek öz güven maskesi takarlar ilgiye boğar heyecan yaşatır. Kadınlar o adamların karaktersizliğine değil, başlangıçta rolünü çok iyi oynayan o sahte ilgiye ve öz güvene çekilir. Gerçek yüzleri ortaya çıkınca da zaten o ilişkiler hüsranla biter. Yani olay yine tiple alakalı değil rol yapabilme yeteneğiyle alakalı
Soran1 ayAlakası yok. erkek aldattıktan sonra bile kadınlar bile bile gurursuz gibi peşinden koşuyor erkeğin çoğu zaten aklı gelişmemiş doğru kararlar veremiyor ve hep yanlış kişileri seçiyor gerçek yüzlerini görmesine rağmen. şiddet uygulayıp hala kocam diyen kadını duymuşsundur. ayrıca rol yeteneği ile ilgili değil kadın tipi ve parası olduktan sonra erkeğin zaten kişiliğine bakmıyor ben bunu adam ederim düşüncesiyle ilişkiye başlıyor ve sonra da ağlıyorlar doğal olarak. benim bahsettiğim bu kesim de ki kadınlar zaten. iyi erkek seven kadın varsa bile sözüm onlara değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayBir kadının sizi sevmesi bu kadar önemli mi? Bütün erkellerin genel şikayeti bu yönde
#parası olan erkek..
#Yakışıklı erkek
#Serseri erkek..
Bunlar seviliyor diğerleri hep şikayetçi gibi:)
Madem zengin seviyorlar paraya kavuşacaksın! Serseri seviyor serseri olacaksın!
Amaca himzet edecek şikayet etmeyeceksin!
Sevilmek önemli değilse de bunların lafını etmeyeceksin, demezler mi adama..
Sevilenleri çok seven oldu da noldu ayrıca nerdeler? Kim bilir kiminin kucağında bebeği kiminin kucağında erkeği var. Yani sevmek lazım azizim sevilmek beş para etmez.
01 Yorumla
Soran1 ayÖnce düzgün okuyun şu soruları. defalarca konuşturmayın beni. bir şeyden rahatsızlık duyuyorsak şikayet edebiliriz öyle olup olmamak benim zevkime kararıma kalmış o kimsenin haddin değil.
Olayı anlayalım önce. konu sevilip sevilmemek değil. kadınların ucuz olması mesela.
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Bende erkekler için aynı şeyi düşünüyorum. Bir kadını gerçekten tanımaya çalışmıyorlar mesela tek istedikleri yatağa atmak. Belkide kadınlar bunu bildiği için bari paralı olsun tipi olsun diyordur olabilir mi?
12 Yorumla
Soran1 ayonlar abaza zaten
- 1 ay
Evlenmeden yapmazsanız size o amaçla gelen de olmaz bu kadar basit
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayKadınların hepsi tipe bakmıyor bence. En azından kendi adıma konuşayım. İlk intibada evet dış görünüş etkili olabilir ama gel gelelim ki kitabı da kapağına göre yargılamak çok acımasızca.
Evet sevebilir..12 Yorumla
Soran1 ayEvet büyük bir adaletsizlik. doğuştan sahip olduğum şey için niye tercih edilmiyorum benden karaktersizler tercih ediliyor.
- 1 ay
Onların karaktersizliği..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayTip gelip geçer. Geride artık ne kalırsa ona talim. Ancak iyilikle harmanlanmış zeka, iyi niyet, merhamet, gerçek sevgi, adamlık bunlar karaktere kazınmıştır. Zamanla geçmezler. Fakat herkesin baktığı gibi bakarsanız da siz bunları göremezsiniz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
1 ayZaten günümüzde gerçek sevgi ve aşk diye bir şey yok normalde de aşk diye bir şey yok aslında aşk dediğin Sevgi dediğin Duygu karşılıksız Rabbine karşı peygamber efendimize karşı duyulan sevgidir ve insanların birbirine duyduğu Sevgi hiçbir zaman gerçek sevgi olmayacaktır
10 Yorumla erkeğin karakteri ne kadar iyi olursa olsun, tip yoksa hep eksik kalır. Para o eksiği biraz kapatır ama bir erkeği kalpten sevebilmek için beğenmek gerekir.
13 Yorumla
Soran1 ayİşte bazıları bunu anlamıyor okuduğunu da anlamıyorlar. tipi yoksa karaktere bakmazlar
Soran1 ayönemli olan tipe göre seçmeleri. kimi iyi buldukları değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayEe arzu duyulacak güzel şeyler olabilir,190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli sesi karizmatik tarzı güzel falan yaniisii 😁 ama bazi bakışlar dudaklar hislerin önüne de geçiyor 🙈
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
1 ayDısardan meyve alırken bile çürükse iyi çıkar diye almıyoruz Tabiki önemli dıs gorunus
14 Yorumla
Soran1 ayİnsan ile meyveyi aynı tutuyorsan sende sorun vardır. meyve yenir insan ile ömür birleştirirsin.
- 1 ay
Ahahah güldürdünüz beni Örnek veriyorum ben Çirkin kızları kalpleri güzeldir diye tanıyor gibi konuşmayın
Soran1 ayTanıyorum zaten boşuna nefesinizi tüketmeyin sdfsdf
- 1 ay
Tebrikler sizeee sndnd
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Her erkeği kadını aynı teraziye koyarsanız bir arpa boyu yol alamazsınız
15 Yorumla
Soran1 ayKadınların %99 u aynı ürün.
Soran1 ayGelsinler bekliyorum 😂
Soran1 ayEyvallah abi 🙏
Sevilebilir, İlk çekim dış görünüşle başlar evet fakat gerçek bağ, karakter, güven, ilgi mizah ve kişinin yanında nasıl hissettiğinle oluşur.
“Kadınlar sadece tipe bakar” genellemesi de doğru değil. Herkesin tercihleri farklı nede olsa10 Yorumla
1 ayÇirkin erkeklerin yanında güzel kızlar olduğunu düşünürsek, kimin tipe baktığı belli ya
16 Yorumla
Soran1 ayPara var çünkü onlarda
- 1 ay
Parasız olanları da aynı. Görmüyor musun treklerin yanında güzel varoş kızlar oluyor. 😂 Önemli olan sınıf değil yani
Soran1 ayİşte kadınlar karaktersiz erkek sever ondan :D efendi ve çirkin olup sevgilisi olanı görmedim. :D
- 1 ay
Psikiyatrım bana ilgi duyarsa çirkin bir erkeğin sevgilisi olacağım. 😩 Ama ben joker değilim o da Harleen Quinzel değil, belki de öyledir. Keşke. 😁😁
Soran1 ayKeşke filmlerde ki gibi olsa dsjs
- 1 ay
Ah ulan keşke 😂😂😂
Kadınlar için her şey tip değil karakter maddi durumda önemli onlar için sağlıklı bir yuva şart ama bazılari aşırıya kaçabiliyor bu durumda ne yazıkki aşıl odaklanma ları gereken kişiyi kaybediyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Kadınların sadece tipe baktığına inanıp kendini aşkta çaresiz hisseden bir erkek, doğru şekilde düşünemiyordur.
Doğru davranışları yapan, özgüvenli aktif bir erkek, ortalama tavırlı, yakışıklı bir erkekten çok daha fazla ilişki bulma şansına sahiptir.
Burası ÇOKOMELLİ 🙌011 Yorumla
Soran1 ayKadınlar böyle düşmez ama sen bilirsin
Soran1 ayDünyada yaşamasak dediğin daha inandırıcı olurdu belki.
Soran1 ayO saydığın şeyleri ben yapmış olamaz mıyım sence? boşuna mı bu soruyu açtım.
- 1 ay
Konunun detayı şu:
Acaba tip dışında saydığım şeyleri doğru olarak yapabildiğinden emin misin?
Ayrıca red cevapları seni ne kadar demoralize edip, umutsuzluğa itiyor? Yoksa eksiklerini analiz edip daha mı çok deneme hırsı oluşturuyor?
Kadınlar tarafından reddedilmek, kavgada dayak yemek erkekliğin normalidir.
Ama reddedileceğim, dayak yiyeceğim korkusuyla yapman gerekenlerden kaçınmak sadece endişelerini büyütür. Geliştirmez aksine küçüktür.
Katılıyorsın veya katilmazsın ama benim bildiğim bu.
Soran1 ayEminim. emin olmasam soru açmam zaten. Ayrıca red almadım soruda birine teklif ettim diye bir detay yazmıyor? konu kadınların erkek seçiminin ne kadar aptalca olduğu yani benden bağımsız genel bir gerçeklikten bahsettim. ki haberlere bakarsan sevgilisi tarafından öldürülen ya da şiddet gören ve hala seviyorum diyen kadınları görebilirsin. şimdi git sevgilileri bak bakalım nasıl tipler. senin saydığın iyi özelliklerin 1 tanesi bile onlarda yok. bunu görmemek için anca karşı cinse yaranmaya çalışmak gerekir. bir cinsi savunacağım diye gerçek değerlerinden ödün vermek bence yanlış bir şey.
- 1 ay
Peki konunun öznesi sen değilsin. İfademde bu şekilde bir algı oluştuğu için üzgünüm. Cevabım ilişkilerin geneline dair diyelim.
Kadınlar ilgi istedikleri için avcı tarzdaki aktif erkekler bir şekilde bu kadınların dikkatini çekmeyi başarılar. Yani buradaki başarı ipucu utangaç, kırılgan olmayan, aktif avcı erkek olabilmek.
Yazdıklarımda zaten bunu anlamaya çalıştım. Kadınların seçim hataları ise tamamen onların sorunu. Hatta kimisi dayak yemeyi bile seviyor olabilir. Bunları düşünmek bizim konumuz değil.
Soran1 aySorun değil. işte onu diyorum eğer konuyu tümüyle ele alacaksak bunu da eleştirmemiz yani iki tarafa da bakmamız gerekir. konumuz değil deyip geçiştirmek tek taraflı eleştiri olur. ben zaten sorunlu kadınlardan bahsettim ve dediğin gibi öz güvenli olması kadınların gözünde önemsiz, çünkü kadınlar önce başka değerlere statü güç bunlara bakıyor ve bunlar varsa ondan sonra öz güvene bakıyor. zaten kadınlar bile kendileri diyor önce tipe çekiliriz sonra içine bakarız diye.
Soran1 ay🙏
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Erkeklerin de tipe, fiziğe baktığı bir yerde bizde sevilebiliyorsak erkeklerde bu şartlarda sevilebilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayKadınlar erkekleri sevmezler baris. Kadın ilişkide bencildir, erkeği himayesi altına almak ister sadece ilişkiden anladığı budur
10 Yorumla
1 ayAkdeniz coğrafyasi için tip statü herşeydir karakter kişilik geri planda olur buranın kültürü bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayErkeklerin sadece dış görünüşe baktığı yerde de kadınlar sevilmez bu biraz karakter ve bakış açısına bağlı
10 Yorumla
1 ayElbette ki gerçekten seven kadınlar var. her kadın tipe bakmaz kimisi o adamın yanın da ne hissettiğine ve karakterine bakar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,8b cevap paylaştı. Bir kadın için de erkek için de tip olarak iyinin iyisi hep olacaktır, bunun önüne geçilemiyorsa aldatılmayacak erkek de kadın da kalmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 ayKadınlar tipe değil duruşa bakar bir bütün bakışaçısıdır bizdeki. Siz direk vücut hatları.
Biz ise duruş hareket tarzı konusma
11 Yorumla- 1 ay
Kadında vücut hattına bakmayalım da neye bakalım başka
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. tipe bakan kadınların tipine bakılmıyor be barış. güzel kadınların egosu olmuyor onlara denk gelmek lazım eheheheh
16 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Soyad sevmem
- 1 ay
Konuştuk anlayan olmadı bencede zeki insanlara gideyim
- Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı.
1 aySadece tipe bakan biri, sevmenin ne demek olduğunu bilmiyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySoru yanlış olmuş erkekler yaşa tipe bakıyor güzel kızların yanında yakışıklı nerdeyse yok öaalesef
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayKendinden çok küçük ve çok güzel kız isteyen erkekler yüz bulamayınca kadınlara sövmeyr başlar
Soran1 ayben olgun kadın severim ve güzellik de aramam.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayTipe bakıp acıyı tatmış kadınlar tipe önem vermezler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı.
m 1 aySadece tipe bakiliyorsa hep daha iyisini gördüğün de gönlü Kayar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayTipi olmayan da parası için seviliyor. Her şey çıkar olmuş napıcaz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayErkeklerin bakımsız olduğunu, çokta yakışıklı olmadığını söyleyenleri boşverin, erkek her koşulda kadına çekici gel, tipe baksalar da çok fazla bakabilecekleri erkek var, az özgüven yeterli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 aySevildiğini zanneder ama hesap ödemiyorsa gerçekten sevilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tiple ilgilenme olayı cinsiyetten bağımsız, vasıfsız İnsan olayıdır
11 Yorumla- 1 ay
Sen tipsiz erkeklerle mi çıkıyon
Sadece tipe baktığımızı kim dedi. Yok öyle bir şey.
10 YorumlaKeko erkek sevenler sence tipe mi bakıyor nnxnx
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
1 ayBence kadın da erkek de aynı herkes için dış görünüş önemli
10 Yorumla Kadınlar sadece tipe bakmaz karakter güven ve his varsa dış görünüş Zaten ikinci planda kalır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
m 1 ayHayır tipe bakıp seçen bir kadın gerçek sevgiyi bilemez hocam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayDoğru kadını bulmak lazım barışım cennetin anahtarı onun elinde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayKadınlar tipe bakmasa da erkekler tipini öne çıkarmaya daha meraklı eskiden bu Kadınlara özgüydü şimdi yarışıyoruz.
12 Yorumla- 1 ay
Yakışıklı olmak rekabet ederken bizi öne geçirir çünkü
Cevap sahibi1 ayKendiniz için iyi hissettiğiniz için yapsanız ok. Gerisini akışa bırakmak lazım
Kadınlar neye bakıyor anlamıyorum ki tip desek ben bazen güzel kadınlarin çirkin cılız veya obez gibi erkeklerle kol kola olduklarını görüyorum ve bu durum beni sinir ediyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySevilebilir tabi ama her şey görünüş olmamalı her iki cins için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBarıs biz tipe bakıyosak siz fizige güzellige bakıyosunuz cok fazla gömme kadınları
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Dizimize yatırıp sevelim ne dersiniz
11 Yorumla
Soran1 ayonu ve daha fazlasını yapıyorsunuz zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 ayErkekler de tipe bakıyor.
11 Yorumla
Soran1 ayEvet onlarda aynı şeyin laciverti.
kadınlar tipe bakıyor demek vay canına🤣 peki bu durumda erkekler neye bakıyor merak ettim🤣🤣
03 Yorumla
Soran1 aycinselliğe ve fiziğe bakarlar.
Soran1 ayHaksız olanı yargılarım erkekleri de yargılıyorum 😂😂 önce okuduğunu anla sen.
Soran1 ayAnlamadığın ortada zaten anlamadığın kişiler hakkında yorum yapma benden sana abi tavsiyesi ;) ayrıca kimi yargılayıp yargılamayacağım da beni ilgilendirir sen ona karışamazsın. umarım bir gün sende öğrenirsin gerçekleri.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sadece tipe bakan bir kadın sevmez evet.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sadece tipe bakmıyoruz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.
1 ayBen zekaya bakıyorum beyni olan insan lazım bana
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayErkekler görsel varlıklar kadınlar değil
11 Yorumla- 1 ay
Ne alaka
1 ayHerkes öyle değildir sanmıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Karekterli ise severum ula
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kadınlar tipe ve zenginliğe bakar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
1 ayErkekler de tipe bakıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her şey dış görünüşle bitmiyor
10 YorumlaSevilemez, Hepsi Rol Yapıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne