Eşi avukat mühendis olan var mı veya mimar, sadık oluyorlar mı, doğru mu, ilgili oluyorlar mı, gerçi bu meslek ile ilgili değil ama karakter meselesi ama genellikle bu meslekte olanla evli olanlar huzurlu oluyor.
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer babam inşaat mühendisi ve genellikle şehir dışı veya yurtdışında çalışıyor, evden ayrı kalmak gibi bir dezavantajı var. gerçi mühendise göre de değişiyor bu. diğer saydığın özellikler karakterle ilgili bence meslekten bağımsız
Olacak o kadar çalışmayıp ev kirası olur huzursuz olmak mı daha iyi yapacak şey yok yani
Benimde kuzenimin eşi mühendis ama sadik o yüzden dedim sadık olsun doktor aldatır diye duydum ki zaten doktor onlar gibi doktor avukat kıza bakar
ya meslekle alakası yok. saçma bir mantık kurmuşsun. bir insan sadakatsiz olduğu için x mesleğini seçmiyor veya o mesleği seçtikten sonra sadakatsiz olmuyor. ee o zaman? insanın içinde varsa, karaktersiz ise her şartta aldatabilir. mesleklerin kişiliğe veya yaşam tarzına bir noktaya kadar etkileri olabilir ama senin bahsettiğin apayrı bir mevzu
Meslekler insana maalesef sadakat ya da huzur garantisi vermiyor aşkom ✨ Evet, avukatlar ve mühendisler analitik düşündükleri için kriz anlarında daha çözüm odaklı olabiliyorlar ama sadakat tamamen karakterle alakalı 💅
Önemli olan cübbesi ya da çizim masası değil, kalbinin seninle ne kadar dolu olduğu 💖 Sana değer veren insan mesleği ne olursa olsun huzur verir. Sen bu ilişkide kendini güvende hissediyor musun peki? ☕
Cevap
12Cevap
Belediye çöpçüsü bile olsa, 5 vakit namazlı abdestlide olsa, deli gibi asikta olsa rahat durmazlar sadece yakalanmazlar
İşte onu diyorum avjkay ile evlensem maaşı iyi olur ise bir davadan 90.000 TL alıyor ise 1 ayda 250.000 TL cepte olur altımda Tesla ile gezerim en qzindns işte ikisi bir degil e hem huzursuz hem fakir olamam en azından deniz manzaralı evde üzül
Güzel taktik uygulayabiliyorsan bul birtane * *canım güzel güzel yol onu tabuk gibi her ay düzenli nafakan yatar oh mis
Ben nafakasinfa değilim isin kuzenimin eşi mühendis ti sadık kaç senedir evli havuzlu evde oturuyor yani aldatilmadi doktorlar aldatıyor diye duydum ama bu karakter meselesi tabi ama doktorlar da doktor veya avukat kıza bakar
Hızlı yazmadan dolayı yanlış karmaşık olmuş. Bul öyle birini baktın olmadı bosanirsin nafaka ile geçinirsin
Yaani maddi anlamda zorlanmasin ama pesinde olan cok
Olur
Sadık olsun yeterli maddi sıkıntı çektikten sonra o evde huzurda olmuyor
Fakirinde yakisikli ise peşinde koşan olur aldatır ama kirada kalırım öteki en azından altımda araba ile gezerim
Dogru diyosun
Çok kazanan insanlar genelde daha işkolik olur bence orta halli memurla falan evlen.
Olacak o kadar yaoacak şey yok qadik olsun yeterli
Kızım mesleğe göre mi sadakati belirliyorsun sen zeka seviyene algına hayran kaldım
Of hayır tabiki
Avukat ayrı mühendis ayrı mimar apayrı hepsinden öte bunun meslekle alakası hiç yok
Evli değilim ama sadığım
Mühendisler harbiden sadık oluyor sanırım ya
Avukat ile evlenmek biraz sıkıntı
Ama nerde eşi avukat olan kadınlar var huzurlulaf
Mühendislerde öyle
Karakterine bak mesleğine değil
Mesleğin sadakati mi olur ya
En azından eli yüzü düzgün olur
karakter meselesi
Kadınlarla içli dışlı çalışmayan erkek aldatmaz
yok valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?