Spor salonunda tanıştığım çocuk benden hoşlanıyor mu, yoksa ilişkiyi mi istemiyor?

Aynı spor salonuna gidiyoruz. İlk olarak Instagram'dan isteği o attı. İlk gün pek bir şey olmadı ama sonrasında “beraber antrenman yapalım” tarzında konuşmaya başladık. Bir süre sonra beraber kahve içmeye çıktık. Bir kez de spor salonunda beraber vakit geçirip dondurma yedik. Son zamanlarda date konusu açıldı ve dün konuşurken bana “Seni tanımak istiyorum ama aramızda çok şey olmaz bence” gibi bir şey söyledi. Asker olmak istiyor ve sicilini temiz tutması gerektiğini söylüyor. Spor salonunda benim tayt giymemden dolayı insanların bana bakabildiğini, ters bir bakış görürse kavga edebileceğini ve bu yüzden kendisini de düşünmesi gerektiğini söyledi. Ben de isterse daha çok beraber görünürüz, insanlara karşı mesafeli olurum falan dedim. O da “Teşekkürler” dedi ve “Rahatsız edici bir bakış görürsen bana söylemen yeter” dedi. Mesajlaşması da çok yoğun değil. Mesela sabah “Günaydın” yazdım, o da yazdı; “Nasılsın?” dedim, “İyiyim canım, sen?” dedi ama öyle saatlerce konuşan biri değil. Bugün date yapacaktık ama babasının işi çıktığı için “Bugün çıkamayız” dedi. Sizce çocuk gerçekten benden hoşlanıyor ama ilişki konusunda çekinceleri mi var, yoksa ben biraz fazla mı anlam yüklüyorum? Özellikle “Seni tanımak istiyorum ama…” demesini nasıl yorumlardınız?

Spor salonunda tanıştığım çocuk benden hoşlanıyor mu, yoksa ilişkiyi mi istemiyor?