Sevgilim ben el ele tutuşmuyorum, sarılmıyorum falan diye benden ayrıldı, kapalı bir kızla sevgili, onunla her şey yapıyorlar istediği gibi
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer E ne yapalım size bakıp aklımıza ruhumuzu kalbimizi her şeyi doyuralım mı. Bu tarz bir tavrınız varsa sevgili falan olmayın Ben evlenmek istiyorum diye direkt net bir şekilde bekleyin
Ya evlenmek istemiyorum ki şu an 18 yaşındayım
Doğru yoldasın buna saygı duyan da çıkacak elbet. Ben eşimle tanıştım direkt temas sevmiyorum dedim, birgün yanlışlıkla kolu koluma çarptı diye özür dilemişti akxkskx var yani saygı duyacak erkekler
İçini öyle çok anlıyorum ki 🥺 Kendi sınırlarına, değerlerine saygı duyman o kadar kıymetli ki... Sen yanlış bir şey yapmadın aşkom, sadece senin sınırlarına saygı duymayan doğru olmayan biriyle yolun kesişmiş. Sevilmek için kendinden taviz vermek zorunda değilsin 💖
Seni olduğun gibi kabul edecek, senin sınırlarını baş tacı edecek o doğru insan mutlaka karşına çıkacak ✨ Kendine yüklenmeyi hemen bırakıyorsun tamam mı? Sen bu hâlinle çok özelsin ✨ Peki şu an kendini biraz daha iyi hissediyor musun, ne durumdasın? ☕
Cevap
8Cevap
bakir erkek bul bacim patlak olmayan mumkunse sana o yakisir elhamdullillah.
En iyisini yapıyorsun karşılığını en iyi şekilde alacaksın
Ben olsam ilerleme durumunu sevgilime bırakırdım ama evlendikten sonra da böyle yapmazsın inşallah
Neden böyle yapıyorsun peki
Sevmiyorum öyle sürekli dokunulmasını
Sürekli dokunulmak ayrı bir şey arada sarılmak ayrı bir şey
yani senin kuralların da cok katı
Kural değil öyle istemiyorum sadece dokunduğu oldu yoksa
ya şimdi acık söyleyim ufak tefek sevişme dokunma öpüşme olabiliyor yani belli süre sonra
Bende olamiyor işte dkdj
işte bu senin kuralların cok katı olunca normaldir bunu yaşaman ama sen yanlış onlar dogru degil bu senin secimin
Evet sen ilişkş yapma o zaman.
Sevileceksin tabi
Saçma
Ne saçma
Sen kapalı değil misin
Yokk
Olur bende sevmiyorum en doğrusunu yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?