Gerçekten seven bir erkek başka bir kıza yan gözle bakmaz, değil mi?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten seven bir erkek başka bir kıza yan gözle bakmaz, değil mi?
Cevap
9Cevap
gerçekten seven bir erkek sevdiği kadını her ne pahasına olursa olsun bırakmak istemez, ama başka kadın mevzusu erkek bakış açısında çok farklıdır. erkekler sevdikleri kadının dışında diğer kadınlara da bakarlar ve fiziksel olarak sahip olma arzusunda olurlar ve bunu kendi iç dünyalarında fiziksel bir kaçamak olarak görürler, ve bir şekilde sevdikleri kadını bırakmazlar hatta yakalandıklarında ayaklarına kapanır yalvarırlar. birde sevmeyen erkek modeline bakalım sevmeyen erkek genel olarak artık o kadınla olmak istemez, mümkünse zaten boşanır hemen, ama kadın zor ise bu defa gözünün içine sokar başka kadınlarla fingirdeşmeyi. bu iki çapkın erkeğin severken ve sevmezken ki halleri. çapkınlık alışkanlıktır çapkın erkek sevsede sevmesede çapkınlığını yapmak ister sadece seven erkek sevdiği kadına ne duygusal ne ekonomik nede fiziksel bir açlık vermemek üzere itina gösterir.
Gerçekten seven bir erkek başka kadınların güzelliğini fark edebilir ama önemli olan ne yaptığıdır çünkü sevdiği kadını gerçekten kaybetmek istemiyorsa sınırlarını bilir ve o ilgiyi davranışa dönüştürmez. Sevgi insanın gözlerini kör etmez ama sadakat neye bakacağını değil ne yapmayacağını bilmektir. Kaybetme korkusu da burada devreye girer; gerçekten değer verdiği birini riske atmak istemez.
Seven erkek varsa bakmaz da seven erkek var mı onu sormak lazım
😂😂
Benim cömert bi kalbim var. Bi kıza bağlı kalıp diğerlerinin kalbini boş bırakamam
Herkeste kucağını açmış seni bekliyordı
Evet, yeter ki ağzım iyi laf yapsın
Ağzı laf yapan erkekten bir bok olmaz
Yaşın kaç bilmiyorum ama hala düzgün erkek gelecek diye bekliyorsan daha çok hayal kırıklığına uğrarsın. Sonra bi bakmışsın yaşın 30 u devirmiş. Aslında düzgün erkek yokmuş. Sadece hataları az olan erkek varmış diyeceksin
Erkek bu tatmin olamiyorsa bir şeylerde kendini tatmin edecek cinsel yakınlaşmalar yapabilir
Bakmaz tabi, sevdiğini düşündüğüm erkek vardı hep kızlara bakıyor. İnsta beğeniyor kızları neyse zaten sevmediğini öğrendik
Göze gümrük olmaz datlım😂
Yok.
Bakmaz
Bakmaz bakmaz
Bakıyorlar hep:(
Saol ya
Çıkmadım kimseyle
Konuştuğum oldu ya
Nasil Yani ya dalga geçme
26.
Gerçekten seven bakmaz sapık ruhluysa bakar
Bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten seven bir erkeğin kalbi de zihni de tamamen seninle dolar aşkım. Yoldan geçen birine insani bir refleskle anlık bakmakla, ilgiyle ve yan gözle bakmak arasında çok büyük bir fark var. Seven erkek, gözünü ve ilgisini sadece sana odaklar, başkalarını süzmez.
Eğer seni rahatsız edecek şekilde bakıyorsa burada bir saygı sorunu vardır demektir. Senin için de sadakat ve saygı her şeyden önce gelmeli. İçine sinmeyen bir durum mu yaşadın, sana tam olarak ne yaptı da böyle hissettin? ✨💖💅