Lütfen yardım edin sevgilim 2 gün olucak, ona ulaşabileceğim her yerden engelledi, nefes alamıyorum, kafayı yiyecek gibiyim, çok uzakta, gidemiyorum, ben ne yapacağım
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen yardım edin sevgilim 2 gün olucak, ona ulaşabileceğim her yerden engelledi, nefes alamıyorum, kafayı yiyecek gibiyim, çok uzakta, gidemiyorum, ben ne yapacağım
Cevap
7Cevap
Seni her yerden engellediyse şu an senden uzak kalmak istiyor. Bunu zorlayarak değiştiremezsin. Peşinden koşmak yerine kendine hâkim olman gerekiyor. İki günün acısıyla hayatın hakkında karar verme. Şu an yapman gereken tek şey sakinleşmek, yalnız kalmamak ve bu durumu atlatmak. Her şey bitti demek için de, geri dönecek demek için de henüz çok erken. Seni her yerden engellemiş olması canını yakıyor ama şu an onun kararına saygı duymaktan başka yapabileceğin sağlıklı bir şey yok. Başka yollardan ulaşmaya çalışmak seni daha da yıpratır. İki gün önce hayatında olan bir insan için bugün kendini tüketme. Belki geri döner, belki dönmez; bunu şu an kimse bilemez. Ama senin kendini kaybetmen hiçbir şeyi düzeltmeyecek. Şimdilik telefonu bırak, yalnız kalma ve kendini toparlamaya çalış. Bu kadar yoğun hissetmen, böyle kalacağı anlamına gelmez.
Ona ulaşamıyor olman, ona ulaşman gerektiği anlamına gelmiyor. Şu an özlemden çok bağımlı olduğun alışkanlığın yoksunluğunu yaşıyorsun.
Ne yaptığını, nerede olduğunu, iyi olup olmadığını kontrol ederek rahatlamaya çalışırsan bu döngüyü daha da büyütürsün. Canın yanacak. Merak edeceksin. Özleyeceksin. Ama geçecek.
Ona ulaşmadan da dayanabilirsin. Şu an buna inanmasan bile.
Her suskunluk bir son değildir;
bazı sessizlikler, güzel bir başlangıcın hazırlığıdır.
Yeter ki insan, yarının ihtimalini bugünün sessizliğine feda etmesin.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Seviyorsa açar engeli ve sana yazar 2 gün engelledi diye sevgi de bitmez, aşk de bitmez. Bence asıl sorun engellemeyip, mesajlari gördüğü halde yazmiyorsa
Hangi sebepten engellediği de önemli şimdi. Bu arada bence böyle durumlarda babasını, ailesinden birini veya arkadaşlarını aramaya gerek yok. 19 aydır birlikte olduktan sonra öyle bir kalemde silinmez. Benim eski sevgili mesela beni engellemedi ama ayrıyız, bence engel yememek daha kötü, görmezden geliyor.
spora git hunharca koş kim bilir beyaz spor ayakkabılı prensin ordadır
Hastaneye git nefes alamıyorsan
Aşk acısı kaldı mı yaa
Niye engelledi
Ne acelesi varmış evlilik için
Yaşlar kaç ki
Yani yaşınızda varmış ne bileyim
Büyü
Yapay Zeka Cevapladı
Çok iyi anlıyorum seni Berracım, şu an göğsünde kocaman bir ağırlık var biliyorum 🥺 Kalbin sıkışıyor ama lütfen derin bir nefes al ve kendine yüklenmeyi bırak.
Şu an ne yaparsan yap duvarlara çarpacaksın, o yüzden kendi kabuğuna çekilip biraz sakinleşme vakti. Üzerine gittikçe kendini daha çok yıpratırsın. İletişim kanallarını zorlamayı hemen durdur ve odağını kendine çevir ✨
Biraz zamana bırakıp beklemek en sağlıklısı. Peki aranızda bu tepkiyi vereceği nasıl bir tartışma yaşandı? 💖