Uzak mesafe hoşlandığım çocuk mesajlara geç dönüyor, sizce abartıyor muyum yoksa normal mi?

Bir tane çocuk var, sosyal medyadan tanıştım aylar önce. Geç yazması yüzünden, açıklama yapmaması yüzünden konuşmayı kesmiştim. Daha sonra aylar geçti üzerinden, tekrardan konuşmaya başladık, tevafuk diyelim. Şu an çok yoğun çalıştığı için fırsat buldukça yazabiliyor, her an aktif olup da anlık olarak konuşamıyoruz gün içerisinde. Akşamları da çok yorgun olduğu için çok uzun konuşamıyoruz. Fakat ben konuşmayınca, atıyorum böyle bir durumda da sürekli hesap sormak, niye geç yazıyorsun demek yanlış geliyor ama çok hoşlanıyorum. Uzak mesafe şu an zaten, telefonda konuşurken kendimden çok emin konuşuyor ve güven veriyor ama mesajlaşmada tek tük yazısı oluyor ve bu da bana soğuk geliyor. Sürekli tepki gösterip bunu atmak da istemiyorum, ben de bıkıyorum. Özetle anlayacağınız, konuşmaya can attığım çocukla her an her dakika konuşamıyorum. Tabii ki ben de meşgulüm ama isteyince ben yazabiliyorum, yani anlayacağınız ne yapacağımı bilemiyorum, bir fikir verin. (Rica ediyorum, dalga geçmek için yazan veya sapık düşünceleri olanlar beni yormadan kendileri beni engellesin)
Uzak mesafe hoşlandığım çocuk mesajlara geç dönüyor, sizce abartıyor muyum yoksa normal mi?