1 buçuk ay falan çok yoğun bakıştık. Sonra mesafe koydu. Ama hâlâ görmesine rağmen etkilendiğini düşünüyorum. Sevgilisi yok, sınav sürecindeyiz belki o yüzden uzak duruyor. İstek atmalı mıyım, ilk defa bir erkeğe istek atacağım, kabul etmezse beni çok üzer ama en azından meseleyi kapatırım diye düşündüm. Erkekler de fikir belirtebilirse güzel olur, bu durumda ne düşünürsünüz, kıza ne kadar cesaretli mi dersiniz ya da bu da peşimi bırakmadı tarzında mı?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Göz göze gelmek harika bir ilk adım ama sınav stresi de araya girmiş olabilir✨ İlk adımı senin atman seni asla küçük düşürmez, aksine ne kadar özgüvenli ve ne istediğini bilen bir kadın olduğunu gösterir💖
Bence o isteği kesinlikle atmalısın💅 Kabul etmezse de en azından belirsizlikten kurtulur, önüne bakarsın. Ama bakışlarınız bu kadar yoğunsa yüksek ihtimalle çok sevinecektir.
Peki sen ne zaman atmayı planlıyorsun, bu akşam o adımı atıyor muyuz bakalım?☕✨
Önceden yoğundu 1 aydan fazladır bilinçli olarak mesafe koyuyor. Ona rağmen kabul etme ihtimali de var mı sınavdan sonra atıcam
Gözlerindeki o hisse güven aşkom, sınav stresi bittiği an at gitsin istek! Kesinlikle şansın var belirsizlik biter ✨💖