Aşkınız uğruna gururunuzdan ödün verir misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkınız uğruna gururunuzdan ödün verir misiniz?

Aşkım gururumdan önce gelir, ama aşk uğruna kendimi değersizleştirecek kadar da gurursuzlaşmam. Sevdiğim için adım atarım, özür dilemem gerekiyorsa dilerim, mücadele ederim. Fakat karşılığında sürekli küçümseniyorsam, istenmiyorsam ya da kendi değerimden vazgeçmem.
Aşkım önde gelir, fakat kendime olan saygımın önüne geçemez...
Wow tamam
Gördüğüm bir sevgi yoksa neden aşk.
İnsan hayatının ucuz olmadığını hele ki önemli olan zamanın bu kadar değerli olduğunu biliyorsanız.
Sadece bekleyerek kendini özgüvenli zanneden kişiye sevgi beslemek kendime yapacağım en büyük haksızlık olur.
Hayatta her şeyin ama her şeyin bir karşılığı var.
Bu bir çıkarcılık değil değerinin ve hakkının verilmesi içindir.
En basitinden gülümsemediğiniz bir grup içinde bile sizinle ne kadar muhattap olurlar.
İnsan kendini kandırabilir ancak başkasını asla.
Bence aşk önce gelir; ama aşk uğruna gururdan tamamen vazgeçmek gerekmez.
Sevdiğin insan için ilk adımı atmak, özür dilemek, inat etmemek ya da “seni kaybetmek istemiyorum” diyebilmek gurursuzluk değildir. Bunlar bazen sevginin cesaretidir.
Ama sürekli sen alttan alıyor, sen arıyor, sen affediyor ve karşılığında değer görmüyorsan, orada mesele artık gurur değil, özsaygıdır.
Aşk için gururdan ödün verilir; özsaygıdan değil. Çünkü gerçek aşk, birinin diğerine kendini küçülttürmesini gerektirmez.
Harika.:)
Teşekkür ederim hanımefendi 🌹
Ben teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim.
Bence gerçek bir aşkta gururdan önce sevgi gelir. Sevdiğim insan için bazı şeyleri alttan alabilir, ilk adımı da atabilirim. Ama bu, kendimi değersiz hissettirecek kadar gururumdan ve özsaygımdan vazgeçeceğim anlamına gelmez. Sevgi varsa mücadele edilir, ama tek taraflıysa insan bir noktada kendini seçmeyi de bilmeli.
👏
Teşekkür ederim 🍀
Ben de:)
Rica ederim 🙂 bir soru da yorum yapınca sizin gibi ince düşünülüp tepkiler alınca insan daha da mutlu oluyor. Teşekkür ederim tekrar 🙏
Böyle özenilerek gelen içten cevaplar da mutlu ediyor:) rica eder ve teşekkür ederim.
Cevap
67Cevap
Merhaba,
Valla hep aşk aşk aşktı da külliyen zarar ziyan, gururlu olma vakti gelmiştir. Gurur gurur gurur! 😅
Dj ateş, gurur parçası, eskiler kalbi kırıklar bilir. 😅
Öyle gurur..
Bende çok pis gurur yaparım bizimde gururumuz var yani
Fotoğrafın da efekt filan var mı? Ya da makyaj
Makyaj var, görüntü iyileştirme var. Ne alaka? 😅 neden sordun
Tünaydın 🌸Siteye yeni geldim. Şey çok çok çok çok güzel de merak ettim. Baktıkça bakası geliyor insanın. Şeker pamuk şeker lolipop az kalır XD bir de sanki üç çeyrek gibi eksik olduğu halde rjdjdi
Çok naziksin:) teşekkürler nargile dumanı ayrı bir hava kattı shdjs
Ricalar ve teşekkürler 🌸evet evet çooooook havalı yeniden baktım daha da güzel geldi
Huzurlu ve mutlu bir de serin günler diliyorumm
Bilmukabele 🤝
Gururu paspas yapıyorum. S@lağım çünkü 🤦🏼♀️
Artık o deviri kapattık
Zamanı gelmemiştir
Sıkma canını:)
Ben aşık olsunca o kadar mallaşıyorum ki herşeyin önüne geçiyor aşkım
Aynısının tıpkısısııı
Aşk varsa gurur olmaz. Gurur yapılan yerde aşk yoktur.
+1🌸
Ankralı Turgut'un dediği gibi aşkta gurur olmaz ama bazen de gurur aşktan önce geliyor.
Aşk varsa yemişim gururu...
Sadece sen aşıksan?
Karşılıksızsa iş değişir gururum devreye girer.
Aşk da neymiş 😏gururum önde her zaman
Gururum herkesten daha değerlidir. bir insan ne hak ediyorsa öyle davranırım haddini bildiği sürece sevgimi alır. haddini bilmiyorsa da hayatımdan tekmeyi basarım. asla affetmem ya da eskilere dönmem.
Aferin
Sana da aferin
😅
😅
Ben de şu olursa aşk daha fazla ağır basar elbette. Sevgimiz karşılıklı ise, aynı ritimde atıyorsa kalplerimiz, aynı şeyleri istiyor ve hissediyorsak o vakit gurur benim için göz ardı edilebilirdir. Burada o nüansı yakalamak lazım. Yoksa mutluluğu ıskalamış oluruz.
Ben ne dilenci, ne de bir gurursuzum
Çok sevdiğim için böyle aşık böyle mutsuzum..
Orhan baba gereğini söylemiş.
Şarkının tamamı daha anlamlı.
Biliyorum bu şarkıyı
Aslında bu teknik olarak bir paradoks. Şöyle ki;
Aşık olan mutlu olur, olmalı. Peki ama neden tam tersi hep oluyor? Çoğunlukla acı, ızdırap ve hüsran? Olayı arabeske bağlamak istemiyorum lakin istatistiksel olarak böyle.
Bu durumda aşk=acı mı? Ya da insanoğlu nefsinin esiri olarak mı bu acıya sebep oluyor? Belki kibir belki gerçekten ihtiyaç duyduğu için bunu tetikliyor.
Çok tuhaf değil mi? Aşk ve karşısına gurur. Neden bir arada olmuyor? Gururlu bir aşk mesela?
Vallahi aşk ve evlilik öyle bir şey ki gurur falan dinlemiyor. Şu soruyu üç dört sene önce görseydim kesinlikle gurur derdim. Ama şimdi nerdeeeee
Artık her şeyden önce gururum ağır basacak 😅
Gururda önce gelmez aşkta önce gelmez. İkisi de boş işler. Paran olmazsa kimse yüzüne bakmaz. Paran yoksa gururu da kimse sallamaz. Önemli olan para.
Paragöz oldun sen de
Bundan sonra böyle çalışmayacam :D
sorunun cevabı olur mu bilmiyorum ama şudur ; "gurursuz insan aşık olamaz" (gerçek aşktan bahsediyorum)
Doğrudur
Arkadaşlar, bunu Teeeeeeeee Milattan önce bilmem kaçıncı yılda,
Oyma Taş Kaselerle de anlatmışlar, Aşkta gurur olmaz. 😂
Eşofmanlı şefffket hoca kdfj
GURUR...
aşk bir gün biter gururunu indirip yanina gittiğin kişi bunu yüzüne vurur falan filan
Evetttt
aşkından yaniyom oluyom diyipte gururunu bir köşeye bırakıp aşık olduğu adama dönen bir tane kadın görmedim
O kadar çoklar ki
Bunu kabul ederiz 😅
Aşk için gururumu yerim ama değmeyeceğini farkedersem, karşımdaki insan beni üzmeye devam ederse gururum daha büyük bir şekilde geri döner.
Heh işte aynen bundan
Bir yere kadar aşk peşinden gidilir kişi tripliyse gerisi ahmaklıktır. Doğruya doğru şimdi gurur o sebeple.
Buna da katılıyorum
Karşıdaki kişi uzlaşımcıysa ancak ona aşkla gidilir gerisi değmez sjshs teşekkürler 🥳🌼
Ben teşekkür ederim🌸
Rica bebiş 💟
Aşkın gururlu hali sevdiğini kaybetmeye yol açar.
Çul çaput gibi değersizleşmeden takınılan gurur iyidir.
👏
Böyle şeylerde gurur olmaz aslında ama tabi şimdiki ilişkiler Sovyet ABD soğuk savaşı gibi jxjx
Ajasjx doğru 😅
Oyle yani ergenlikten kurtulamamışlar jxjxj
Hiçbiri mq uğraşamam bu sıcakta aşkla maşkla
Sakin ol fıstığım 😂
Cinlendim yine
Havalar kaç derece 😏
Gururu çiğnemeye değecek bi aşk nasip olur mu be jdjd
Aşk mı, bu zamanda 😏 ?
Üff şimdi de canım sıkıldı :D sen öyle güzel hayal kurmaya devam et
😁😁
Aşk gurur tanımaz. Sizin o aşk sandıklarınız yayla çorbası.
Nr alakaydı
Çok alaka aşkın ne olduğunu bilmiyorsunuz ki
Sen mi biliyorsun
Evet
Aşkım olacak bey beni böyle bi ikilemde bırakmaz bence yani umarım yoksa gururum kazanır dkdkdgs
Ahxjfja amin inşallah 😂 umudunu kaybetme
Burcum 🦁 Cevap alınmıştır umarım? Teşekkürler ✌️😀
Cevap 🙄
Aslan burcunu tanımamışaan hiç laz kızı 🤦 Tabi ki gurur 😑🤣
Egolu olduklarından anca gıcık oluyorum dhdjs
😏
Gururla aşk karşı karşıya geliyorsa o ilişki sıkıntılıdır.
Dimi gurur yapılacak bir şey gelmiş oraya
Bir zamanlar aşk desem de bu soruya artık gururum her şeyden önce gelir.
Ben de bu kafadayım artık
Önce aşk geliyor sonra gurur giriyor araya kendimizi bazı değerlerimizi korumak için.
Girmeli de zaten dimi
Hep knedimizden bir parça kaybediyorsak evet girmeli
Aşkta gurur olmaz derler ama gurur olmadan da aşk olmaz
Niye olmasın
Gurur aşkın yaşanmasına izin vermez
Katılıyorum buna
Aşk varsa gurur olmaz. Değil öncelik, olmamalı bile.
Katılıyorum bu sefer dkdk
Hayret di mi:)
Aşk eşittir biraz gurursuzluk. Gurur duvarları çok kalın aşılmaz.
Ben böyle düşünmüyorum.
Çok hassas bi dengeleri var, denge bozulduğu an her şey kırılır.
Aşk ve gururun değil mi? Bence de..
Kesinlikle öyle
Çok ters bi hata yapmadıkça gururu devreye sokmam. Seviyorsam biraz tahammülüm olur.
Beklemezdim senden bu cevabı
Gurur da gurur dersin sen diye düşündüm
Doğrudur.
🙄
Gururum önce gelir, kendine saygısı olmayan bir insanın sevgisi de aşkı da saygıdeğer değildir.
20 lerin başında aşkta gurur olmaz derdim şu an gurur her şeyden önemli. 30 yaşta bi güncelleme geliyor cidden
Aşkım önce gelir ama aşk için gururumu ayaklar altına almak istemem. Dengeli bir durum benimki.
Normalde gurur derdim ama son cıktıgım ex bana buyu yaptıgından supheliyim gururumu onlarca kez hiçe saymamı sağladı aşkından ölüyor muydum yoksa bağlılık mıydı kesinlikle bağımlılıktı
😅😅
Gurur herşeyden önce gelir, sadece qşk meşk anlamında diil, her konuda geçerli, mesela hiçbir şey içün kimseye minnet etmemek gibi
Aşk kalbe söz geçirir, gurur akla. Ama insan kendini kaybedecek kadar seviyorsa, ortada aşk değil bedeli ağır bir vazgeçiş vardır.
Aşkım önce gelir
Ne cevap verirsek verelim hayat tam tersini insana yaşatıyor o yüzden yorumsuzzz
😒😒
Kişiye göre değişebilir belki bilmiyorum şeyyyy kameraları kapatamıyor muyuz veririm ödün 😂
Kapatmayalım ki ödün verme 😏
Sonradan dank ediyor bir şey yakasım geldi şu an sigara da içmiym 😂😂
Benim sigaramı yak😂
Bende yok valla dur şimdi çakmakçılar gelir en hızlı hangisi çıkartırsa onu seçersin öyle bir trend vardı ya bir aralar 😂😂
Yok sen yak sjdj
Sorunları çözüyorsa yakarız 🚬🚬 15 yıl önce de annemin sigaralarını çalıyordum böyle 😂
Çalıyor muydun djfj
Evet her şeye kızan biriydi annem 😂😂
Biriydi derken? Vefat mı etti
Yoo yaşıyor da hani çocukken daha fazla kızılıyor ya gerçi hâlâ aynı değişen bir şey yok kardeşime de kızıyor içiyor diye kendi de ben bildim bileli sigarayı bırakacak 😂😂
Ay tövbe estağfurullah 😅😅
Tövbe tövbe 😂😂
Manyak ettin bizi skfks
Ederim huyum kurusun 😂
Kişiye bağlı aslında
Hak eden biriyse gurur yapmam ama hak etmeyen biriyse gururumdan kendimden taviz vermem
Benim gururum önde.
En güzeli.
Yoksa perişan olurum sjsjs
Olma, olmasın hiçkimse 😅
Aşkım uğruna gururumdan ödün vermem, direkt satarım shshhs 😂
O arayı bulmak lazım birinden biri ağır basarsa sıkıntı
Aşkın olduğu yerde gurur olmaz gururun olduğu yerde aşk olmaz bence
Shkier yatırırım genede onurumdan gururumdan ödün vermem awqxx
Gurursuzluk yapıp aa bu bana aşık diyip gururumdan ödün vermem e tabi büyük şeyler için yoksa öyle öften püften sebepler için gurur yapılmaz
Zaten senin aşkını soruyoruz o sana aşık diye değil
Karşımdaki de gururundan ödün veriyorsa olur
Önce gurur sonra aşk.. Aşk olmadığı yerde gurur olmaz zaten
Aşkın olduğu yerde gurur olursa ona aşk denmez zaten.
Gurur önce gelir diyordum, bazen gururunu cignersin ama sevmiyorum dersin kendisine. Yani bu yaşanmadan bilinecek şeyler değil sanırım 😊
Karşında gururunu çiğneyecek biri varsa gururunu çiğnersin
Gururum tabi ki.
Aşkta gurur olmaz derim
Bazen gurur önde gelmesi gerekir aşkın için
Ne kadar da mantıksız bir cümle dhfj
Ya sen bırak asıl metafor yaptığını sanıyor dkfks
Bacım sus
Şşş alooo benim abim mabim yok :D
Sen bana abla de ablacım ver elini öpem de bücürüks
Çocuk büyü de gel
Benim pp resmini nereden çaldınız
Printerest 😅