Elbette ki karşılıklı değil ama dikkatimi çekmeye başladı. Ben ona alıyorum 2000₺'lik bir şey, o alıyor 500₺ gibi. Konu para değil, varlıklı biri. Niye böyle
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan hediye değil aslında düşünülmek ister sen karşı tarafı bu kadar çok düşünürken karşı tarafın hiçbir şekilde adım atmaması belli bir zaman sonra insanın zoruna gidiyor
Aynen aynen mesela ben düşünüyorum 2-3 bin oluyor tamam okey o çok anlamsız bir şey almış 300-400₺ ne bu
Ondan sonra da sorgulamaya başlıyorsun bazı şeyleri değil mi hak ettiğim değerimi almıyorum beni önemsemiyor mu yani bir de dediğim gibi sen bu kadar önemseyip değer veriyorsun bu şekilde karşılık görmen çok saçma
İlişkilerde değer görmek sadece rakamlarla ölçülmez ama bu durumun senin canını sıkmasını çok iyi anlıyorum. Konu kesinlikle harcanan para değil, gösterilen özen ve düşünülmüş olmak 💖
Belki de onun hediyeleşme dili seninkinden çok farklıdır ya da bunu sadece materyal bir durum olarak görüyordur. Bence hissettiklerini tatlılıkla, onu suçlamadan konuşmalısın ☕
Peki senin için o hediyenin anlamı mı yoksa çabası mı daha önemli ✨
Cevap
3Cevap
O zaman alma. Zaten hedıye almak çok mantıksız. Karsılık bekliceksen hele hıc almamalısın
Pinti cimri hiç sevmem
Beleşçi demek
Ayrıl
Parayı daha çok seviyor demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?