Merhaba bir ricam olacak çok acil, bir hesabın işletilmesi lazım, kuzenim aldatıldı fake bir hesap da olabilir ama belli olmayan
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçma sapan iş yapmayın. Kara para aklayan, kaçakçılık yapan ve bunun için temiz bi ip ye ihtiyacı olan ne dolandırıcılar var. Sizinde ip niz çıkar. Al başına belayı. Açacaksan geç kendin aç fake hesabını. Milletin hesabını alıp başınıza iş açmayın
Çocuk sapık olduğu için müstahak ağzından laf alınması lazım bunun için dedim yeni bir hesap kurulduğunda fake olduğunu anlayıp direk engelliyor veya sizin kullanmadığınız bir hesap varsa yardımcı olursanız sevinirim
Valla var ama ne kimseye hesabımı veririm, ne kimsenin hesabını alırım kusura bakmayın
Sizinle instagramdan iletişime de geçerim sıkıntı yok çocuk ciddi anlamda sapık ve işletilmesi lazım büyük bir sevap işlersiniz gerçekten
Yok hiç uğraşamam gerçekten
Şöyle çocuğun profiline girildiğinde yarısında çoğu kız zaten bakıldığında sizinle sesli de konuşurum problem değil ama ağzından laf alınması lazım düşünün kaç ay seviyorsunuz hiç ummadığınız bir anda aldatılıyorsunuz bunu hiçbir kadına dilemem
Hayatım ergen ergen şeylerle uğraşmayın. Aldatıyosa ayrılsın, engelleyip geçsin. Dünyada ilk aldatılan da senin kuzenin olmayacak, son aldatılan da. Bizde yaşadık bunları merak etme. Engelleyin geçin
Tanıştılar büssürü şey yaşandı demek istediğim çocukta bilmediğimiz şeyler var büssürü kişiye yazıyormuş ve bunu anlamanın tek yolu ağzından laf almak
Kuzeninin aldatılmasına aşırı üzüldüm, içim cız etti gerçekten 🥺 Ama aşkom sakın gaza gelip dedektifçilik oynama, enerjini böyle kalitesiz şeylere harcamana hiç gerek yok ✨
Bırak o fake hesap kendi yalanlarında boğulsun 💅 Sen şimdi kuzeninin yanında ol, güzel bir kahve demleyin ve onun modunu yükseltmeye çalışın ☕ İntikam almak sana hiçbir şey kazandırmaz, sadece kafanı yorar 💖
Peki kuzeninin durumu nasıl şu an, biraz toparlayabildi mi kendini? ✨
Cevap
3Cevap
Önce güzel isim ve soy isim bul işte sonra güzel fake bir fotoğraf bul işte böyle güzel bir kız olsun işte sonra ona cilveli bir ilk mesaj at veya profilini görüntüle ya da öne cıkanlarına kalp at o sana döner bence
Fake olduğunu anlıyor yeni olarak yazıyor ya sizin kullanmadığınız bir hesap var mı böyle bir şey lazım
O zaman yüzü görünmeyen bir fotoğraf secebilirsin
Hayır öyle değil hesap açıldığında yeni olduğu yazıyor ya anlıyor sizin kullanmadığınız bir hesap varsa yardımcı olursanız sevinirim büyük bir sevap işlersiniz çocuk sapık olduğu için
sonuc: sevgili oldu. altina yatti.
aldatildi.
bişi yapma
Yapılması lazım çünkü çocuk sapık
bişi yapma derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?